פיתרון טבעי להוצאת ליחה לילדים

bsomm

New member
פיתרון טבעי להוצאת ליחה לילדים

שלום, האם יש פיתרון טבעי להוצאת ליחה לילדים? ילדתי בת ה-3 סובלת מליחה רבה (מה שמתבטא בשיעול, צינון ולאחרונה הצטברות נוזלים באוזן). היום הייתי אצל רופאת אף-אוזן-גרון בגלל חשד לדלקת אוזניים (הילדה התלוננה על כאבים), והרופאה אמרה שיש לה הצטברות נוזלים באוזן, ונתנה לה תרופה אנטי-היסטמינית בשם פרופיטן. תודה רבה, בועז.

ליחה

בעז שלום, ילדים אכן נוטים ליצר ליחה יותר ממבוגרים , בראיה הסינית זה בגלל שהטחול שלהם שאחראי על יצור הליחה עדיין חלש. חשוב עם ילדים הנוטים לייצר עודף ליחה לשמור על תזונה קפדנית המורידה לחלוטין סוכר לבן, מוצרי חלב פרה,חיטה לבנה קופאין ומטוגן , ומתמקדת בהרבה ירקות מבושלים ודגנים מלאים (בשר עוף, דגים וביצים- אינם בעיתיים). לאוזניים ישנו טיפול מיוחד להוצאת הנוזלים ע"י נרות הופי שמתבצעות אצל מטפלים המוכשרים לכך - הטיפול אינו כואב ועוזר מאוד בשילוב עם שמנים כמו טימיה לבנדר לימון ובזיליקום ( 3 טיפות על 30 מ"ל שמן שקדים) מעסים היטב מסביב לאוזן ובמורד הגרון. ישנו תכשיר הומאופטי שאני ממצילה עליו אם העיקר הינו ההתקררות המוצר הינו - FLUTONE SYRUP ולדלקת אוזניים E.N FORMULA . יש לשתות הרבה מים עם לימון ( תה צמחים זה מצויין) הרבה בריאות ובהצלחה עם התזונה ( זה לא קל אבל הכרחי..)

נופשת

New member
ליחה אצל ילדים

מומלץ בנוסף לכל מה שיעל אמרה, להוריד בוטנים באופן כללי, במבה באופן פרטי(אצל ילדים) ואני אישית ממליצה מאוד על נרות ההופי.

למעלה