פיתרון לחידה של לאורה - סלב לסלב..

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
פיתרון לחידה של לאורה - סלב לסלב..

הצלחתי למצוא קשר בין הזייפניות.. טוב נו, האחיות פיק לדודו טסה!!! האחיות פיק --> הבנות של צביקה פיק.. צביקה פיק --> אירוויזיון (טוב, אני לא צריך להסביר את הקשר הזה..) אירוויזיון --> ריטה (ייצגה את ישראל באירוויזיון ב-1990..) ריטה --> דודו טסה! (גם את הקשר הזה אני לא צריך להסביר חח.. זה ברור..) יאללה לאורה.. עוד אתגר חח

LauraLF

New member
כל הכבוד.. ח"ח !../images/Emo45.gif

והאתגר הבא: מירי בוהדנה( תודה לאמא שלי) לדודו טסה קשה אבל אפשרי

RTur

New member
חח הצלחתי ב-7 שלבים..

בינתיים הצלחתי לקשר בין מירי לדודו ב-7 שלבים.. אבל אני עוד עובד על זה חח :) זה באמת קשה..

RTur

New member
אוקיי יש לי פענוח! אפילו 2!

חחח כמה דקות אחרי שהגעתי ב-7 שלבים, עלה לי לראש הפענוח ב-5 שלבים חח.. ואז כמה דקות אחריו עלה לי עוד פענוח נוסף חחח... (ושימו לב לשעה שפרסמתי את התגובה הראשונה והשעה שבה אני מפרסם את זאת.. חח) אוקיי דרך ראשונה: מירי בוהדנה --> שרון חזיז (שתיהן משחקות ב"אהבה מעבר לפינה"..) שרון חזיז --> עברי לידר (ביצעו ביחד את השיר "פנסים"..) עברי לידר --> ריטה (חידש את השיר "בוא" של ריטה, ושניהם גם מבצעים את "סינדרלה רוקפלה" המהמם..) ריטה --> דודו טסה! (טוב, את זה אתם יודעים לבד..) והנה הדרך השניה שעליתי עליה כמה דקות אחרי הראשונה: מירי בוהדנה --> שרון חזיז (שתיהן משחקות ב"אהבה מעבר לפינה"..) שרון חזיז --> מאיר אריאל (כתב לה את השיר "הולכת ממך"..) מאיר אריאל --> ריטה (כתב את השיר "עלית לי בזיכרון" שריטה מבצעת..) ריטה --> דודו טסה! (נו שוב אין צורך להסביר..) וסתם כצ'ופר הנה הקשר בין מירי בוהדנה לדודו טסה ב-7 שלבים: מירי בוהדנה --> אגם רודברג (שתיהן משחקות ב"אהבה מעבר לפינה"..) אגם רודברג --> מאיה בוסקילה (לשתיהן יש סוכן משותף - רוברטו בן שושן..) מאיה בוסקילה --> צביקה פיק (הלחין לה את השיר "הלב"..) צביקה פיק --> אירוויזיון (אין טעם להסביר קשר זה..) אירוויזיון --> ריטה (ייצגה את ישראל ב-1990..) ריטה --> דודו טסה! (אין טעם להסביר גם את זה..) חחחח לאורה.. זה היה מהיר חחח יאללה עוד אחד.. =)

LauraLF

New member
יפה מאד!! עכשיו הבא הוא בלי ריטה!

שירז טל --> דודו טסה יאללה

RTur

New member
חחח אני בקושי יודע מי זאת אפילו חח

אבל סבבה אני אנסה..

liatat1

New member
קצר מידי

היא הייתה אצל יצפאן יצפאן - דודו :) אבל זה קצרצר מידי

RTur

New member
יש לי פיתרון!!!

חחח ולפיתרון הגעתי כשהקשבתי לעד שתבין אותי של שירי מימון.. השיר הזה הוא זה שהוביל אותי לפיתרון: שירז טל --> מיכאל הנגבי (שניהם מנחים/הנחו תוכניות בלווין - שירז טל ב-Y בלילה ומיכאל הנגבי ב- Y בעשר) מיכאל הנגבי --> שירי מימון (שניהם מנחים/הנחו באקזיט) שירי מימון --> בתי (בתי כתבה לה את השיר "עד שתבין אותי") בתי --> דודו טסה!! (לשניהם יש ידיד משותף: שמוליק דניאל..) חח ותודה לשירי מימון..

shanki banki

New member
פשש...

סחתיין עליך!!!!!!! איך אתה חושב על הדברים האלה?!?!?!?!?!? ליאת, אני בת, בת 18 מהצפון. בת כמה את? וארתור גם אתה, בן כמה אתה? הבנתי ששניכם מב"ש..צודקת?

liatat1

New member
כן שנינו מב"ש

ומייחלים לבואו של דודו בברקה כל לילה לפני השינה :) אני בת 16 + :)

למעלה