כשאתם מתעוררים עם נזלת ורוצים להיפטר ממנה ,תעשו את הדבר הבא,
ותוך חצי שעה הבעייה תיפתר:
קוצצים בצל קטן קיצוץ דק ,ומניחים בקערה קטנה,
ומזלפים עליו כפית וחצי מיץ -לימון,ומעט מלח,
מוסיפים 3 עגבנית -שרי קטנות חצויות לחצאים ,וכמה טיפות שמן- זית, מערבבים ואוכלים,
לאחר 30 דקות הבצל שקוטל את החיידיקים - ממש כמו קסם,
עוצר את הנזלת לחלוטין !
אל דאגה , גם לריח הבצל שנותר מאכילתו, ישנו פיתרון פשוט ומהיר:
הפרידו עלי -פיטרוזיליה מהגבעול (יספיקו 4 כפות מלאות בעלי- פטרוזיליה ,שטופים היטב.)
לתבל אותם בכפית מיץ -לימון ומעט מלח, וללעוס אותם היטב -
כך ריח הבצל יעלם לחלוטין - תוך חצי דקה .
אגב,
עלי -פיטרוזיליה טריים אפשר לשמור במקרר עד שבועיים:
ובכדי שהם יישמרו היטב, תחילה יש לפרקם מהגבעול ,ולשמור במקרר רק את העלים בלבד,
שומרים את העלים הטריים במיכל עם מכסה בסגירה הרמטית ,או בכול צנצנת ריקה ויבשה עם מכסה.
(לא להרטיב את העלים בכלל .)
רגע לפני השימוש יש לשטוף היטב את העלים .
ולמי שלא אוהב פיטרוזיליה, בכדי לנטרל ריח של בצל: קחו 3 גרגרי- הל -שלמים -ושימו מתחת הלשון והם יספגו במהירות את כול ריח הבצל- ויטהרו את הנשימה.
בחנויות תבלינים תשיגו גרגרי -הל ,שנמכרים בתרמיליהם הקטנים והירוקים-
- אותם יש לקלף, ולהוציא מתוכם את הגרגרים הקטנטנים.)
לכולכם רק בריאות!
ותוך חצי שעה הבעייה תיפתר:
קוצצים בצל קטן קיצוץ דק ,ומניחים בקערה קטנה,
ומזלפים עליו כפית וחצי מיץ -לימון,ומעט מלח,
מוסיפים 3 עגבנית -שרי קטנות חצויות לחצאים ,וכמה טיפות שמן- זית, מערבבים ואוכלים,
לאחר 30 דקות הבצל שקוטל את החיידיקים - ממש כמו קסם,
עוצר את הנזלת לחלוטין !
אל דאגה , גם לריח הבצל שנותר מאכילתו, ישנו פיתרון פשוט ומהיר:
הפרידו עלי -פיטרוזיליה מהגבעול (יספיקו 4 כפות מלאות בעלי- פטרוזיליה ,שטופים היטב.)
לתבל אותם בכפית מיץ -לימון ומעט מלח, וללעוס אותם היטב -
כך ריח הבצל יעלם לחלוטין - תוך חצי דקה .
אגב,
עלי -פיטרוזיליה טריים אפשר לשמור במקרר עד שבועיים:
ובכדי שהם יישמרו היטב, תחילה יש לפרקם מהגבעול ,ולשמור במקרר רק את העלים בלבד,
שומרים את העלים הטריים במיכל עם מכסה בסגירה הרמטית ,או בכול צנצנת ריקה ויבשה עם מכסה.
(לא להרטיב את העלים בכלל .)
רגע לפני השימוש יש לשטוף היטב את העלים .
ולמי שלא אוהב פיטרוזיליה, בכדי לנטרל ריח של בצל: קחו 3 גרגרי- הל -שלמים -ושימו מתחת הלשון והם יספגו במהירות את כול ריח הבצל- ויטהרו את הנשימה.
בחנויות תבלינים תשיגו גרגרי -הל ,שנמכרים בתרמיליהם הקטנים והירוקים-
- אותם יש לקלף, ולהוציא מתוכם את הגרגרים הקטנטנים.)
לכולכם רק בריאות!
נערך לאחרונה ב: