ובקשר לתיקי עבודות אמא שלי לימדה
לשמור רק דברים מייצגים או עבודות מצטיינות, מעניינות, יפות או קשות במיוחד. לא הייתי אומרת לזרוק אם היה בית גדול, אבל החיים ממשיכים, צריך להתקדם הלאה, ולפנות את המקום לעבודות של הילד. כן, כשהאחיינית שלי היתה בת שנה והתחילה ללכת לגן, כבר עשו לה "תיק עבודות"
בגן. נ.ב מזל שאין לי ילדים, ואני מקווה שגם לא יהיו, כי 1. אני לא אוהבת ילדים 2. אני לא אוהבת צעצועים 3. אני לא אוהבת ילדים משחקים בצעצועים 4. בקושי על הבלאגן שלי אני משתלטת, שלא לדבר על של בן זוגי... 5. אין לי מקום בבית לילד. 6. הייתי ישר מלמדת אותו לעשות דברים שלא מפריעים, כמו לראות טלויזיה, להסתכל בתמונות של ספר, להאזין למוסיקה או לראות טלויזיה עם אזניות, ובכלל, שילמד להתלבש, לצחצח שיניים, להתקלח, ללכת לישון לבד, כי אין לי כח אליו. מה זה "אמא תשחקי איתי"? לך תשחק עם החברים שלך. ורחוק, שאני לא אשמע, ולא אראה, וגם תאסוף אחריך בסוף. 7. אם יוולד לי ילד עם מום אני לא אוהב אותו. 8. הכל-רק לא ללדת. טוב, חוץ מבחילות. 9. הם מייצרים הרבה עבודה - לקחת מהגן, להחזיר מהגן, לקחת לחבר, להחזיר מחבר, כל חודש לקנות בגדים כשהם תינוקות, להחליף חיתולים, לכבס, להכין בקבוקים, לילות לבנים, להרים על הידיים, לנקות מה ששפכו - ועוד אסור לכעוס, להאכיל 17 ארוחות ביום, לרחוץ, להשכיב לישון, להרגיע, מחלות, כאבים, אח"כ הן נופלים, אח"כ הם רוצים, אח"כ הם לא רוצים, ולשלם עליהם... 10. לשלם עליהם?!?! את כל הכסף שאין לי אני רוצה להשקיע רק בעצמי ובבן זוגי, אני רוצה מיטה יותר יפה ומזרן חדש, ובית גדול, ואוטו אוטומטי חדש, וטיולים בחו"ל, ובריכה, ומצעים יפים, ומעצב פנים, ואוכל טוב, ואז, כשהכל יהיה מושלם, ואני אחיה כמו מדונה, אז אז אז אולי אולי אולי וגם לא בטוח, אני אלך לאיזה סוכנות אימוץ, ואבחר לי ילד, שהוא גם בריא, וגם יפה, וגם נחמד, בן 3, ואז אני אשכור לי 2 מטפלות. אחת, שתטפל בילד, כשלי נמאס, והשניה, שתטפל בי, כשזה קורה.