פי גלילות - בהד 15???

פי גלילות - בהד 15???

פי גלילות זה בה"ד 15? מישהו מכיר את המקום, נמצא שם, יכול אולי לספר לי על התנאים, איזה סוג של תפקיד עושים שם... הבנתי שזה משהו במודיעין אבל אני לא סגור על זה. אז מי שיכול לספר לי קצת יותר ------> תודה.!

miracle16

New member
גלילות= בה"ד 15

כעקרון זה בסיס ההדרכה של מודיעין... יש שם המון המון תפקידים..

coora

New member
אני שם עכשיו :)

בדיוק סיימתי טירונות, אז אני לא ממש ממש מתמצאת, אבל ממה שאני יודעת: התנאים נחשבים לטובים מאוד יחסית לבסיסים אחרים. האוכל בסדר, ישנים בחדרים. התפקידים הם תפקידי מודיעין, ויש המון... זהו בערך...

mor4ges

New member
בסיס פתוח לסדיר

בסיס סגור לקורסיסטים וטירונים..מדרכי קורסים.

ומי שגר רחוק...

מה עושה במצב כזה? חוזר כל יום הבייתה (אני מהדרום), או שמקבל מגורים, או לא יודע מה, איך זה עובד?

mor4ges

New member
השאלה איפה בדרום.

בעיקרון יש מקום להלנה.. אבל יש את העניין של המרחק. תמיד אפשר לפנות לת"ש ולקבל השתתפות מהצבא לשכר דירה.. כל מני כאלה, יש פתרונות. או חוזר כל יום הבייתה :/

orangeada

New member
על איזה תפקיד שם את מדברת?

יש גם עוד אנשים שישנים שם והם לא מדריכים כמו אנשים שגרים רחוק או כאלה שמבצעים את עבודתם גם עד שעות מאוחרות או שפשוט אפשר לבקש מהמפקד ולסדר את זה עם הרס"ר..

soupgirl

New member
בסיס הדרכה של מודיעין

רוב הקורסים של מודיעין עוברים שם טירונות וקורס.

מגורים לא משהו?

מישהי פה אמרה שהמגורים בחדרים אז כבר טוב, לא? עדיף מאוהל... למה לא משהו?

orangeada

New member
המגורים בסדר, צריך לזכור שזה

צבא, ישנים במיטת קומתיים כשיש 4 מיטות בחדר, וגם שולחן וכיסא. יש מקלחות ושירותים לכל קומה. החדרים די גדולים ומרווחים..

זה גן עדן!!!

וכשאני אומרת גן עדן אני מתכוונת לזה!! המגורים נהדרים! מביאים לך חימום בחוורף המפקדים אם אתה צריך. המפקדים של כל הקורסים של מקסימים באמת! דואגים לכל דבר שתרצה האוכל הרבה הרבה אבל הרבה יותר טוב ממקומות אחרים (ואם אתה בקשר טוב עם הטבחים אתה גם מקבל עוגיות בהיחבא..
) אנשים נהדרים! וזה הכל בקשר לבה"ד 15!!! ולסדיר גם נהדר!!! התנאים הכי טובים זה בגלילות

איזה כיף לשמוע דברים טובים

כאלה על המקום שאתה כנראה הולך לשרת בו!! תוסיפו עוד... תעודדו!

roni052

New member
יש לי שאלה מי שהולך למודיעין עושה

בגלילות את הטירונות שלו ? או רק מי שמיועד לקורס ויודע מה התפקיד שלו במודיעין אז עושה את הטירונות בגלילות ? או ששל מי שהולך למודיעין עושה בגלילות את הטירונות שלו ?

Bassman

New member
זה משתנה-

מיועדים למודיעין, בזמן האחרון, עושים את הטירונות בבה"ד 15. אבל אי אפשר לדעת בדיוק- יש מודיעין שמתגייסים דרך כל"צ ועושים טירונות במקום אחר...

למעלה