פי טבעת בולט

jskobi

New member
פי טבעת בולט

אימצתי את החתולה שלי כשהייתה בגיל חודשיים, כיום היא בערך בת חצי שנה. מאז שאני זוכר (לפי דעתי מההתחלה) פי הטבעת שלה בלט טיפה החוצה. לא משהו חמור שהיה נראה שמצריך טיפול, חשבתי שפשוט ככה זה. לפני כמה ימים ראיתי את החתול של חבר שלי ואצלו פי הטבעת לא בלט ככה, אז לפני שאני רץ לוטרינר רציתי לשאול אם זה בכלל נורמלי.
חשוב לציין שאמנם רוב הזמן פי הטבעת שלה נראה ככה אך לפעמים (תלוי בתנוחה) הוא לא בולט כל כך.
אני מצרף תמונות (סורי למי שזה מגעיל אותו) כדי להמחיש איך זה נראה.
אשמח לתשובות כדי לדעת אם אכן מדובר במצב בריאותי כלשהו.

גורדיאן

New member
אכן סיפור מהתחת...

לדעתי אין בעיה, אבל אני לא וטרינר.
מצד שני - בגיל חצי שנה הגיע הזמן לעקר אותה, וצריך גם חיסונים ואולי גם תילוע, כך שנראה שבכל מקרה תצטרך להגיע לוטרינר, וזאת תהיה גם הזדמנות לשאול אותו ולהרגיע.

jskobi

New member
אכן עברה תילוע ועיקור

כביכול אימצתי אותה אחרי שהיא עברה תילוע וממש לפני שבועיים היא עברה עיקור והוטרינר לא אמר כלום אבל אולי סתם לא שם לב.. בכל מקרה נראה לי שאני אקח אותה לוטרינר שוב. יש לך רעיון כמה בערך בדיקה אצל הוטרינר עולה?

גורדיאן

New member
יכול להיות כל מחיר שהוא, תלוי בוטרינר.

כמובן אתה יכול לשאול את הוטרינר בטלפון מה מחיר הבדיקה ורק אז להחליט אם ללכת אליו (סקר שוק, יעני). אני כבר פגשתי את כל טווח המחירים בין 100 ל-200 ש"ח.
המלצתי שוטרינר יבדוק את הישבן הזה כנספח לטיפול אחר, לדעתי מה שיש בתמונות לא מראה על בעיה כל שהיא, אני אישית צופה לפחות ב-3 ישבנים כאלה כל יום, למקרה של הופעת תולעים או כל צרה אחרת, ולא נראה לי שהמצב מצדיק נסיעה, לא בגלל ההוצאה אלא בגלל הסטרס שהחתולה תסבול בגלל המסע לוטרינר.
מה שאני ממליץ זה להמתין, להמשיך לעקוב אחרי המצב ואם תהיה חריגה כלשהי אז אנחנו כאן בפורום נשמח לעזור.

למעלה