פי פי פי פי פי פי....

glitter8

New member
פי פי פי פי פי פי....

פיטרו אותי מהעבודה.... עכשיו אני צריכה דחוף כמה כאלה

ליר 17

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אפילו ארבעה! יאללה את כבר תמצאי משהו יותר טוב! יש לך מזל, אם היית מחכה שהם יעלו לכיתה ה' זה היה נורא. "יהיה טוב..." :)

glitter8

New member
באמצע שיעור!!

אכן הגזימו, קפריזה מטורפת של מנהלת.. .כל הערב מתקשרים אלי מורים מהצוות והורים המומים שהבטיחו שהולכים להעלות על טיל את המנהלת הזו... לא מספיק שהילדים חוו מלחמה, תחילת שנה עם מורה חדשה, עכשיו עוד מורה חדשה במקומי, ועוד חודשיים חוזרת המורה שלהם מחופשת לידה... מסכנים, שיגעו אותם...3 מחנכות בשנה אחת...ובשנה הבאה יש שוב מורה חדשה... שנאמר, טמטום ואטימות... מה הפלא שהטובים עוזבים את מערכת החינוך....( ובינהם אני...לא חוזרת לשום בית ספר יותר...עוזרת בית מרויחה יותר..)

handlessman

New member
אפשר לכתוב חח? (על הקטע עם העוזרת)

או שזה לא מתאים עכשיו? טוב תחפשי מישהו לערוך לו איזה קליפ...

romens

New member
אני לא מבין איך זה קורה

איך שאומרים "רק בישראל" כאילו למ הלפטר מורה אם בכל מיקרה המחנכנת מגיעה עוד מעט וגם בכל מיקרה תנו לה לסיים את השנה ואז תפטרו אותה.... אני לא מבין את הטמטום הזה... יאללה ענבל בואי נפתח חנות מוזיקה ובכל החנות יהיו פוסטרים של ברוזה Bקרא לחנות "THE FORUM (BROZA) MUSIC SHOP" חח תחשבו על זה יכול ליהיות מגניב

handlessman

New member
כן, רק זה...

יודע מה, תנסה לפתוח עסק... תהיה בטוח שיהיו לך ***** (כמה אנשים יש בפורום הזה?) לקוחות...

romens

New member
כנראה שלא הבנת את מה שאמרתי

אמרתי שהפורום יתפח חנות לא אני... אבל ככה יהיו פחות קונים חח

handlessman

New member
נוכל להשכיר אותו כדי שינגן בכניסה..

ואז זה באמת יהיה מושלם...

handlessman

New member
אנשים יזרקו לו לכובע...

חחח לא סתם, לא נשפיל את דויד עד כדי כך...

למעלה