פלאג-אין שימושי למקס 9

eldarinn

New member
לטובת אלה שלא ממהרים להוריד

האם תוכל להסביר מה הדבר הזה עושה בכלל או להעלות קצת תמונות ותיאור טכני? בהצלחה בחיפושים.

asaf am

New member
אוקיי

בעקרון הוא חותך ומוסיף לו פירוט זה כל כך בסיסי שאני לא מבין איך אין מודפייר כזה בילט אין התמונות מסבירות יותר טוב ממני הכחול עם המודפייר האדום בלי

sasonando

New member
חותך את מי?

מצטער אבל ההסבר שלך לא כ"כ ברור... המודיפייר אמור "לתקן" גופים שאתה מפעיל עליהם חיסור בוליאני? או מה? לא ממש הבנתי...

asaf am

New member
אתה צודק

"חותך את האובייקט ומוסיף לו פרטים" ולא "חותך ומוסיף לו פרטים" כמעט כל המודפיירים במקס פשוט מזיזים נקודות(ורטקסים) של האובייקט. אם אין לו מספיק פירוט או סגמנטים אז הוא יראה מוזר אחרי השינוי. לדוגמה תנסה לעשות BEND על קוביה עם סגמנט אחד לכל פאה ... SPHERIFY למשל, יקטין אותה... הרעיון הוא להוסיף סגמנטים לאובייקט בשלב מאוחר וזה ממש שימושי עם SPLINEים בכינור השתמשתי במודפייר פעמיים: פעם אחת ישר ופעם שניה בסיבוב של 90 מעלות מה שיצר את הרשת שרואים. זהו... מתוכנת בC++ עם הSDK של מקס

FishSticks

New member
אני לא מבין מה הקטע...

למה לא לחשוב על זה מראש שאתה צריך לתת מודיפייר כמו BEND או BOLEAN וליצור מלכתכילה אובייקט עם יותר SEGMENTS ? למה לעבוד כמו ערבי ואז להוריד פלאג-אינים שיפצו על זה ? למה לא לעבוד נכון ומקצועי ?

visual3d

New member
שלום אסף , אני מעוניין לדבר איתך בהקשר למשרה

שלום שוב, אנחנו כרגע בשלב של גיוס עובדים , די מרשים הפלאג הזה. צור איתי קשר במייל זה [email protected] גל רותם.

למעלה