פלאג חסר בושה - נסיון אחרון ודיי

Scum Bunny

New member
פלאג חסר בושה - נסיון אחרון ודיי

כיוון שהפורום מתעקש לאכול לי את ההודעות (או שכרגיל אני עושה משהו טפשי בלי לדעת) אז פעם אחרונה. הקומיקס שלי. כאן. לעיונכם.

apathic

New member
נראה ממש יפה

הסגנון שלך ממש טוב. הדבר היחידי שיש לי להגיד זה שכדאי להשקיע תמיד ב´לטרינג´ אם כבר עושים את זה דיגיטלית ולא ידנית. הטקסט במקרה הזה לא משתלב טוב עם הציור כי הוא פשוט לא מתאים לסגנון...

Scum Bunny

New member
תודה

אני עצלן. כל מה שדורש יותר מחצי שעה עבודה זה אקסטרה, כי אני סטודנט טכניון עסוק. אתה יודע...

apathic

New member
אם הייתי יודע לא הייתי אפילו מציין

את זה... בהצלחה

Scum Bunny

New member
No problemo

ביתר פירוט, comics sans MS הוא הפונט הכי קריא ועם זאת הכי פחות עויין לעיין שהצלחתי למצוא עד כה. הקומיקס עצמו מצוייר ונצבע (מה המילה העברית ל inking?) ביד, ורק "מנוקה" ומסודר במחשב. לצורה הנוכחית שלו הגעתי אחרי בערך שנתיים שאני עושה אותו, וזה התהליך שנותן לי הכי הרבה איכות ביחס למהירות. זה לא מושלם, אבל זה מאפשר לי להמשיך למרות שאני עובד לבד, ובמגבלת זמן. אז שוב, זה לא שאני לא מקבל את ההערות שלך. אני יודע שהקומיקס היה עשוי ונראה יותר טוב לו השקעתי יותר ב"לטרינג", בציור רקעים, בתכנון מראש של הסצנות וגם קרוב לוודאי שאני צריך להשיג כותב מקצועי. אבל היי - זה מה יש. לפחות כרגע. תחשוב על זה כקומיקס מחתרתי, אם זה עוזר. ושוב תודה על תשומת הלב :)

*GormE*

New member
אני נורא רוצה ללמוד בטכניון

אבל חשבתי יותר בכיוון של ארכיטקטורה

*GormE*

New member
תודה

אבל יש לי פווול זמן להתחרט ואז להתחרט עוד פעם וחוזר חלילה

apathic

New member
גם אני פעם השתמשתי בפונט הזה

עד שמצאתי את האתר הזה.....

Scum Bunny

New member
האמת? אני מכיר את בלאמבוט

אבל אף פעם לא ממש טרחתי לראות מה יש להם. נו טוב. אני מניח שעכשיו זה זמן טוב לבדוק פעם אחת ולתמיד. היי- תודה :)

למעלה