פלאטו שרון מתעניין ברכישת הקבוצה!

פלאטו שרון מתעניין ברכישת הקבוצה!

מי שיכול שידליק עכשיו רדיו דרום, תיכף ידברו על זה! אני יעדכן כשיגידו

HBSFC1

New member
שמעתי על זה.. אבל מצד שני

פלאטו שרון הוא מאוד להוט לקנות קבוצה בליגה ראשונה. שמעתי גם שהוא רצה את הפועל חיפה אבל אין לדעת. בכל מקרה היום בקורעים את הרשת ב-8 יהיו בטוח עוד פרטים מענינים. בינתיים לא צריך לצפות יותר מידיי, כי עדיין מי שצריך למכור הוא אלי זינו ולא האוהדים.

Lior Sarosi

New member
הלואי

הלואי שהוא יבוא רק צריך לחכות וליראות מה יקרה בכל מקירה אני מעדיף אותו על פני דרור סוסיה ורק פסח ואיציק אם הוא גם רוצה את הפועל חיפה וזה יהיה או אנחנו או חיפה הוא יבחר בנו בדוק

henry987

New member
הוא יירכוש קבוצת רק בעונה הבאה

והוא כבר ציין שהוא מעדיף קבוצת ליגת על אם אכן הוא יירכוש קבוצה. לכן צריך קודם כל שב"ש תעלה ליגה ורק אז לקוות שהוא יירכוש אותה

כמו בנתניה

גם ההסכם של יאמר עם נתניה הוא רק לעונה הבאה, וגם הוא מותנה בהישארות בליגת העל. לדעתי צריך לפעול ע"פ המתווה של רכישת נתניה. לקראת סוף העונה אם וכאשר הקבוצה תהייה בפורמה של עלייה - צריך לחתום על העיסקה עם התנאי של עלייה, ותוך כדי להכניס את פלאטו להנהלה כך שיוכל ללמוד על הקבוצה לאט לאט ולהתחיל לחשוב על החזון שלו לגבי ניהול הקבוצה.

HBSFC1

New member
אנשים תכירו זה מייקל

אחד ה-אנשים תנו כבוד! ובקשר למה שאמרת.. אני לא רואה את יאמר עוזב את נתניה גם אם ונתניה תירד מה שלא ניראה לי. יאמר באמת רציני לגביי נתניה למרות הסעיף יציאה מן הרכישה, אבל לא ניראה לי שהוא ייברח גם במקרה של ירידה. לצערי אני לא רואה מהלך כזה יוצא לפועל בשנה הקרובה כי אולי פלאטו רוצה לחכות קודם ולראות האם הקבוצה תוכל לעלות ליגה. ועוד משהו, היום פורסם שהוא טוען ש-8 מיליון דולר זה טיפה ייקר.. אולי הוא התבלבל, או אולי הוא לא יודע בכלל שזינו רוצה 8 מיליון בשקלים ולא בדולר וזה ייגרום להאיץ את המהלך.... בכל מקרה, העיניין עם פלאטו שרון יכול להיות אלטרנטיבה טובה לב"ש כי הוא בחור עם המון קשרים.. לא תיהיה לו בעיה כל כך להביא לב"ש מישהו עשיר לטעמי. צעד צעד ויהיה בסדר בעזרת השם.

אם תקרא את הכתבה או שקראתה

כתוב שהוא מאוד מעוניין, ולא מעוניין בקבוצה מליגה ראשונה כי זה יקר מדי, והוא אמר ש50 אחוז מבאר שבע צרפתים זה נכון?

זה כבר מתחיל להישמע רציני!

http://sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=127&docID=2013&lang=he פלאטו טוען שהוא במו"מ מתקדם עם הקבוצה! וגם ניב כהן אישר זאת ואמר שפלאטו משדר רצינות!

HBSFC1

New member
וואלה אנשים אני התרשמתי ממנו

כל הכבוד לפלאטו על היוזמה שלו, אבל חברה זה עדיין מוקדם וצריך להיות טיפטיפה ריאלים, ולא לפתח ציפיות מעל ומעבר! בימים הקרובים בעזרת השם אני מקווה שיהיו יותר פרטים מעניינים כי פלאטו וב"ש ניראה לי משהו ל-ו-ה-ט

HBSFC1

New member
הוא אמר פרסום? פלאטו שרון הוא

הבנאדם האחרון במדינה שחסר לו פרסום תאמינו לי.. בינתיים מה שנישאר לנו זה לחכות ולא לפתח יותר מידיי ציפיות כי אז כרגיל כולנו נתאכזב.

למעלה