פלאיר חורף!!!

פלאיר חורף!!!../images/Emo124.gif

פלאיר חורף יוצא לאור! תודה ל-ANCHI על העיצוב המקסים. מבקשות מכולם להפיץ אותו ברשימת הדיוור שלכם למכרים , להדפיס ולתלות במקומות עבודה, ובלוחות מודעות באזור שלכם ובכל דרך (מכובדת) שתראה לכם. כדאי לזכור להוסיף בכתב יד מספרי טלפון שלכם ליצירת קשר-לא לכל אחד יש אינטרנט. חשוב לנו לחמם את החורף למה שיותר אנשים, מבוגרים וילדים. נצטרך התגיסות ועזרה בשינועים ולכן מבקשת מכל אחד שיתגייס לעזרה. אנחנו חייבים להרחיב את מעגל המשנעים! בכל שאלה בקשה או בעיה- פנו אלי ואל נירה ונעשה כמיטב יכולתנו. בעיני עזרה לחורף היא אחד הדברים הכי חשובים שאנחנו יכולים לעשות, ברור לכולנו כמה קשה לחיות בקור ואיזה הרגשת עצב ובדידות מצטרפת לזה. אני מבקשת , אישית, מכל אחד ואחת -לעשות כמיטב יכולתם ויותר מתמיד לזכור את: "ואהבת לרעך כמוך". תודה מהלב נעמי ונירה.

סוזי10

New member
לא מצליחה להוסיף למסמך מס' טל

כדי להפיץ באימל לרשימת תפוצה. אשמח לעזרה.

anchi1512

New member
היי סוזי

את הפלאייר בניתי כקובץ תמונה ואח"כ העלתי למסמך וורד כדי שיהיה קל לשלוח. את יכולה להוסיף על התמונה תיבת טקסט עם הפרטים שאת רוצה להוסיף [טלפון ושם]. אם את לא מצליחה או לא מסתדר לך,את מוזמנת לשלוח אלי את הפרטים במסר או במייל [דרך הכרטיס שלי] ואעשה זאת עבורך. יום נעים
ענת

../images/Emo127.gif הופץ במייל + טלפון להתקשרות עימי

ותודה לענצ'י המקסימה על הפלייר המושקע

נירה63

New member
ענת יקרה תודה אין סופית על כלך העזרה

על כל הפמעים שביקשתי ושינית והוספת ועיצבת. תודה גדולה לך ענת.

שוקולתה

New member
ענתי איזה חתיחה את משהו ומקסימה

וגם אימא שלך מזה פנים יפות
כל הכבוד לכם על מה שאתן עושות מאחורי הקלעים

קלימארו

New member
../images/Emo127.gifשלחתי לרשימת תפוצה את הפלייר

ובינתיים לאחותי בכפר סבא יש 3 שקים עם בגדי תינוקות ופעוטות לחורף. יש מישהו באיזור שאפשר להעביר אליו את הכבודה?

ella59

New member
תודה .. העתקתי ופירסמתי במיילים וגם ../images/Emo140.gif

הדבקתי פליר בסופר ליד הבית.. הוספתי את מספר הנייד שלי ואשמח לעזור.. אלה

ella59

New member
נעמי האם זה בסדר מה שהוספתי לפלייר

האם זה בסדר שהוספתי את הנייד שלי תאשרי לי בבקשה בכדי לדעת האם זה בסדר ושכך אמורים לעשות..למרות שחלק כבר פירסמתי האם זה בסדר? תודה אלה

ella59

New member
שוקולתה את שומרת את זה במחשב ..כך

כשאת פותחת את הקובץ זה נפתח בוורד אחר כך למטה בסרגל יש אפשרות להוסיף ריבוע עם כיתוב מוסיפה את הריבוע על הפליר ויש אפשרות לכתוב בפנים אחרי שרשמת מה שאת צריכה כמו שאני רשמתי שומרת את זה מחדר בשם אחר ןזה שומר ביחד עם הכיתוב שהוספת בהצלחה שוקולתה את רוצה שהכין לך אחד..תשלחי לי במסר את הפרטים שלך ואני הוסיף לפלייר ואשלח לך אחר כך תשמרי ותדפיסי

שוקולתה

New member
תודה לך מותק צילמתי אחד

ניתן לבעלי מחר שיצלם לי ויטלה במקום עבודה שלו . היצלחתי אבל בלי לשלוח באימל שלי .ובלי פרטים שלי

למעלה