פלאן פרווה

rachelMcfadden

New member
פלאן פרווה


ממש צריכה את עזרתכם.
איך מכינים פלאן פרווה? האם כמו הפלאן עם החלב רק שבמקום שמים חלב סויה? או שעדיף חלב קוקוס? אף פעם לא הכנתי קינוח עם סויה או חלב קוקוס אז אני קצת חושבת שלא אסתדר...
זה בכלל נראה לכם מתאים כקינוח לליל הסדר או שעדיף פבלובות אישיות?

תודה מראש
 

bali

New member
מנהל
בגדול אפשר להחליף חלב בחלב קוקוס או חלב סויה

שניהם מתאימים, זה עניין של טעם מה אוהבים יותר.
מה שחשוב בשימוש בחלב סויה או חלב קוקוס הוא שאם צריך לחמם אותם, לא מרתיחים עד רתיחה חזקה אלא רק עד רתיחה עדינה, אחרת הם עלולים להתפרק.

לדעתי גם פלאן וגם פבלובה מתאימים כקינוח לליל הסדר, זה עניין של העדפה, זמן הכנה ונסיון שיש לך בהכנת הקינוחים האלה.
נראה לי שהפלאן הוא קינוח יותר קליל אחרי ארוחה גדולה, אבל לא כולם מחפשים קינוח קליל. הפבלובה אולי יותר מרשימה אבל דורשת יותר התעסקות בהכנה.

בהצלחה וחג שמח
 
למעלה