פלאפון במהלך הטיול :)

פלאפון במהלך הטיול :)

הייי חבר'ס רציתי לדעת בקשר לפלאפון כשמטיילים בדרום אמריקה כל ארץ לקנות סים חדש ולהטעין אותו? או שלא שווה כי לא באמת יוצא להתקשר מהפלאפון לחבר'ה שמטיילים איתך שם ולארץ? ובכמה מטעינים? איך זה הולך?

0 אור 0

New member
לא יודעת אם זה תופס בכל המדינות אבל

למי שיש אורנג' פשוט לוקחים את הטלפון אתך, עכשיו הסיפור הוא כזה: כשאת רוצה להתקשר לפלאפון של מישהו אחר את פשוט מחייגת את המספר שלו כמקומי, אבל כשהוא רוצה להתקשר אליך הוא צריך להתקשר דרך ישראל ואז זה יקר ומסובך (ביחוד אם עשית סינון שיחות) - זה אומר שאם את צריכה לקבל הרבה שיחות ממקומיים כדאי להשיג סים, אבל אם עיקר השיחות הן ביוזמה שלך ולקשר עם הארץ ולחירום אז לא שווה להסתבך עם סים נוסף. אס אמ אסים מישראל וחזרה עובדים מצוין - לעומת זה לפלאפון ארגנטינאי הם לא עובדים. מכיוון שהשיחות יקרות, מה שעושים זה שקונים את האסימון לשיחות לארץ, מטבעות לשיחות מקומיות, והפלאפון הוא לדחוף.

Mor167

New member
אני היייתי עם האורנג' של בדרום אמריקה

את האמת השתמשתי בו פעמיים גג 3... חבל פשוט לשלם כל כך הרבה כסף על שיחה נכנסת, או אם אתה מוציא שיחה אפילו דרך "חסכון עולמי" הרבה כסף יותר ולא משתלם, כבר עדיף לדבר דרך סקייפ או שאם אתה חייב נייד אז רצוי לקנות סים מקומי ולעשות כמו ביג טוק, או טוק מן... להטעין אותו במאה פזו וזהו. כמובן רק לפתוח את הייד שלך הברזל לסים זר...

...

בגלל זה אני מתלבטת אם לפתוח את הפלאפון מכאן שיהיה פתוח לסימים אחרים ובארץ שאני הולכת להיות חודש ויותר לקנות סים מקומי והטעין אותו כמו טוקמן כי הרי שיחה מקומית בלי סים מקומי תעלה לי כמו שיחה לארץ שזה איזה 8 שקלים לדקה וזה מוגזם

0 אור 0

New member
השאלה היא למי את הולכת לטלפן שם?

כשאת מטיילת ורוצה להתקשר לאכסניה להזמין מקום וכאלה, אז את יכולה לעשות את זה בכל עיר מהטלפון הציבורי או בתאי טלפון בתשלום שהם יותר יקרים אבל עדיין זולים מהפלאפון הסיבה היחידה שהשתמשתי בטלפון שלי בנסיעה האחרונה, היתה כי הסתובבנו בעיר והיינו צריכים לתאם מתי להפגש עם אנשים שגם הם הסתובבו ומתי לאסוף את הילדים ושאר תיאומים של אנשים שחיים במקום ולא נחוצים למטיילים .. לארץ בעיקר תקשרנו עם אימיילים כשהיה אינטרנט וSMS כשהיינו באיזור ללא אינטרנט (ובאיזורי תיירות תמיד יש) והיה משהו דחוף. בגדול, אם את נוסעת לטייל, אז חלק מהותי מהעניין זה להתנתק לגמרי - לשכוח מהפלאון ומכל השטויות והטרדות ופשוט ליהנות מהנופים וממה שאת עושה. כשאנחנו באנו כדי לטייל, עד כדי כך שכחנו את עצמנו לפעמים שהיו לנו קטעים מביכים כשפתאום לא ידענו איזה יום זה (יום ראשון או חג המולד זה קצת חשוב לדעת) - השתדלנו להתאפס מדי כמה ימים באינטרנט קפה שנכנסו לבדוק אימיילים ולשפוך את התמונות.

למעלה