פלאפון - הזהרו

ashomer

New member
פלאפון - הזהרו

רשת פלאפון השנייה בגודלה בארץ והעלת הטכנולוגיה המתקדמת ביותר וחברותיה העסקיות Go-Next ן Sunny גורמת ללקוחות שלה הרבה אי נחת. דוגמאות הן הבעיות בשליחת הSMS חוסר רצון לפתוח אפשרות לגלוש בעזרת המודמים המובנים במכשירים בלוא המהירות וכה... אני לא היחיד שפלאפון מעיקה עליו והחלטתי לעשות מעשה! ההצעה שלי היא לאסוף תלונות על החברה - לפי נושאים ושלוח אותם לגופים צרכניים ולחברה עצמה - להרבה תלונות יחד יש יותר השפעה. בהמשך אם זה באמת יעבוד אפתח גם אתר שמוקדש לנושא שם יהיה אפשר לקרוא על הדרכים האפשריות למלחמה בחברה האדישה וגם להשאיר תלונות. בשביל ההתחלה אני מציע שכל מי שמעוניין ישלח תלונה מבוססת ומנומקת אליי ואני אאסוף את כל התלונות יחד ואשלח אותן לרשות להגנת הצרכן למועצה לצרכנות ולחברה ונראה מה יצא מזה... אפשר ליצור קשר ב: ICQ: 144356612 E-Mail: [email protected] אפשר לשוח SMS ל054267519 (עקרונית יש לי פלאפון אבל לא הייתי רוצה לפשרסם אותו - זה הישן שלי - אפשר לשלוח אליו הודעות גם מהICQ

d@r121

New member
לפני שאתה פוצח במרד

יש לנו איש קשר שלנו עם פלאפון כאן בפורום השם שלו הוא היפרמן ואני מאמין שהוא ישמח לעזור לך עם הבעיות ולקבל תלונות בכל אופן אם הוא לא עזר אתה מזומן לפצוח במרד רק תיידע אותנו ד
ר

Hyperman

New member
יש לי הצעה שלא תוכל לסרב.

החלפת המכשיר הסלולרי שלך בחדש(2000i SK יונדאי או שארק) בחינם.

ashomer

New member
לא ממש רלוונטי...

המכשיר שלי בן שבועיים ותתפלא יש לי SK ואני וגם היבואן של המכשירים לא רואה שום הסבר הגיוני לעובדה שאני לא יכול לשלוח SMS לרשתות אחרות ממכשיר שהוא לא סמסונג... ואת הטיעונים שלי בנושא כבר פירטתי כאן!

אדניי

New member
גם לי יש SK שבועיים

ואני מסכים איתך מילה במילה, למה סמסונג יכולים ואנחנו לא?

Hyperman

New member
שידרוג Sk

לכו למוקדי המכירה של פלאפון ובקשו שידרוג(השירות בחינם)

ashomer

New member
מה הטעם?

תגיד אתה לא מבין אדון "היפרקשר-פלאפון" המכשירים שלנו חדשים - ממש חדשים. והם מסוגלים לשלו SMS רק שפלאפון יקירתינו נותנת רק ללקוחות בעלי סמסונג להינות מהתענוג של שליחת SMS לסלקום ומירס...

Nightr

New member
בקרוב בפורום../images/Emo124.gif

רק בעלי סמסונג יוכלו לכתוב בפורום....

ashomer

New member
אל תגזים...

פשוט 3 פעמים ביום יזרקו לנו הודעת פרסומת של...סמסונג ושל...השותפה פלאפון...ושל חברת הבת גו-נקסט

אדניי

New member
יש לנו 2.5

כי אלו מכשירים חדשים שרק עכשיו הוציאו מהמכס, אין סיכוי שנתנו לאחד מאיתנו מכשיר ישן, וגם אן היו לנו גירסה לא מעודכנת, לא יכלנו לשלוח הודעות גם לפלאפון, ואנחנו יכולים. חוץ מזה שבדקתי את הגירסה והיא 2.5

ashomer

New member
כן גם לי 2.5

חוץ מזה זה לא שזה אנחנו לא יכולים זה אף אחד לא יכול. פלאפון הודיעה בפירוש שרק בעלי סם 2000i סם822i וI-MAx יכולים לשלוח הודעות לסלקום ומירס ושוב אין לכך הסבר טכני או הגיוני אחר כלשהו

תוודאו שיש לכם גירסת מכשיר..

2.4 ומעלה. (השידרוג העדכני הוא 2.5) ואז תוכלו לשלוח SMSים. (בתוך רשת פלאפון) ניצן.

Nightr

New member
עם "חברים" עסקיים כמו של פלאפון../images/Emo129.gif

לא צריך אויבים...

אדניי

New member
חדשות חמות על ההודעות של הSK

התקשרתי היום ל166*, לשרותי הטקסט שם, מי שאמורים להיות הכי מעודכנים, ושאלתי על ההודעות לסלקום מהSK. הם אמרו לי שב1.1.2002 תהיה להם תשובה סופית וברורה מתי יהיה אפשר לשלוח הודעות, כלומר תאריך ופרטים, לא הבטחת בקרוב מעורפלות שלא שוות כלום. פלאפון, תפסתי אותכם במילה, אם ב1.1.2002 לא יהיו פרטים סופיים וגמורים, תביעת דיבה, הוצעת לשון הרע, פירסום שיקרי, עתירה לבג"ץ והגלייה למונגוליה. תיזכרו!

למעלה