פלאפון כשר

סוג ב

New member
פלאפון כשר

הייתי אתמול באחת מחברות הסלולר כדי לרכוש מכשירים חדשים לילדים (לאחד, זה מאוד נצרך והישן הלך לעולמו ולשני הבטחתי ברגע של חוסר מחשבה, כבר מאוד מזמן) כל ההצעות שהיציעו לי, עברו את המאה שקלים, ללא שיחות וזה היה נשמע לי מאוד יקר. הפקידה הנחמדה שהתענינה בילדים שלי המדהימים, הבינה שהם לומדים במקום דתי והציעה לי ללכת על הכשר. זה עולה חצי מחיר כולל שיחות. מה אני אגיד לכם. מצד אחד, אני שכל הזמן נגד כל מה שקשור לחרדים, אבל מצד שני, כל מה שקשור בחרדים, זה תמיד חצי חינם.. אז כן, ניצלתי את דתיותם של ילדי, לטובת הוזלה בהוצאות החודשיות. חוצמזה, שאין שם אינטרנט, שזה משהו טוב בפני עצמו. אני מרגישה סוג של מזוייפת, או נהנתנית (תודה לחברים שלימדו אותי על המושג), אבל למה לא לנצל את החרדים, אחרי שהם ניצלו את מרבית שנות חיי החשובות?

כן כן

יש אנשים שהולכים למקוה רק בשבת קוידש כי אז זה חינם............................... אבל אין מים חמים במקלחת

מתבי6

New member
חלק מההצלחה של הכשר

זה לא המאבק והלחץ החברתי כמו המחיר הזול שהוא נותן.

גנדרן

New member
פלאפון פולט קרינה

תדעו חבר'ה שמכשירים ניידים פולטים קרינה, וזה עלול לגרום לנזקים בייחוד לילדים. כיוון שהמערכות העצביות אצלם רגישות יותר.... רק אם אין ברירה ממש. לגבי עצם העניין, כל הקטע של הניידים הכשרים, הוא ביזנס, ולכן תעשו מה שטוב לכם, אין לזה קשר ישיר להיותכם דתיים אני לא משתמש בזה, כיוון שגורם לניתוקים, ואי אפשר לעבוד ככה. אבל כמסלול זה יכול להשתלם יותר, מי צריך את כל השטיות בנייד. זה טלפון...

זה לא לנצל את החרדים הם לא מפסידים

מיזה כלום מי שמפסיד זה חברות הסלולר אבל זה בעיה שלהם שהם נכנעו לציבור החרדי

פעם התפרסם

שאשתו של יוסי שריד קנתה מכשיר כשר בבני ברק בגלל המחיר .. אבל למה את קוראת לזה לנצל ? אף אחד לא עושה פה טובה למישהו, הכל ריווחי לגמרי.

מה הניצול כאן?

אין כאן שום סיפסוד חרדי או משהו כזה,זה שהחליטו בחברות להוזיל למכשירים הכשרים מחירים אמור למנוע ממך להינות מזה?

girl number six

New member
למה את קונה מהחברה?

תלכי לחנות סלולרותקני להם מכשיר ביג טוק דור 2 בלי אינטרנט מהפשוטים ושיתמקדו באסמאמסים

סוג ב

New member
ואז מה?

אני אמצא את עצמי כל הזמן, קונה להם טוקמנים.. אגב, תודה על המחמאות בבלוג..

girl number six

New member
הם צריכים ללמוד גבולות

לעמוד בתקציב - במקום שתגלי חשבון של מאות שקלים בסוף החודש... תראי את ה-052 הטלצ'אט בצד. את יודעת כמה תפוז מרויחים בזכות הילדים שעות זמן אויר רבות [הם מקבלים על זה אחוזים]. הטוקמנים יותר ישתלם לך אין בעיה - שווה את זה

עץ שתול

New member
תשמעי סיפור שלי גם מאתמול של חצי מזויף

יהודי יקר לוקח אותי אתמול טרמפ עם רכבו, בדרך הוא מבקש ממני לכסות את שכר הנסיעה בדבר תורה. נו שוין..לך תסביר לחברה האלה שהכובע לא כובע. אני כמובן הנהתי אותו באוצרות התורניים שבאמתחתי, בדברי חיזוק ובפירושים יפיפיים, ומסתבר שגרמתי לו הנאה מושלמת ובד בבד גם חיזוק באמונה. עד כדי כך, שכשנפרדתי ממנו והודתי לו, הוא טען בלהט שהוא זה שצריך להודות לי עלה פנינים היפים. הרגשה זיפתית נוראית למכור קישקושים ולוקשן לשני בזמן שקשה לך להזדהות עם המילים שהפה שלך מדקלם.

סוג ב

New member
זה ממש משעשע../images/Emo6.gif

הייתי משלמת בשביל לראות אותך מוסר שיעורי פנינה.. עזוב אותך מהדוסים. בוא ל

אני נאלץ כל יום ללמוד בחברותא

דרך הטלפון עם אבא שלי ,כדי לא להתחרפן ,אני יושב מול המחשב תוך כדי .. היום הדיונים התלמודיים נראים לי כל כך מוזרים- כמעט כמו מה שהם באמת .

מתבי6

New member
למה אתה חייב?

אתה לא ילד גדול? אני חושש שאם אבא שלך הוא כזה, הוא קשה בעוד נושאים.

הוא לא רוצה שנלמד בשבילי

אלא בשבילו. מדובר בעזרה שלא שונה מכל עזרה אחרת.וזה לוקח רק על רבע שעה.

למעלה