פלאפון נוקיה עם נגן MP3

Lu Tze

New member
פלאפון נוקיה עם נגן MP3

תהיתי מה האיכות של נגני MP3 שבאים משולבים בטלפונים סלולריים. האם איכות הנגנים היא כמו של נגני האצבע (נו, השחורים הקטנים האלה) או שמדובר בנגן טוב? תודה מראש.

איתן כ.

New member
יש לי את הנוקיה 3300 כבר שנתיים

ורק לאחרונה ויתרתי עליו בשביל הIRIVER H340 שקניתי. הוא בסדר גמור, אבל מגיע רק עם 64M, כשקניתי כרטיס זיכרון של 128M (שזה הכי גדול שקיים). החסרון שלו כטלפון הוא שהוא גדול יחסית לטלפונים שמוכרים היום ושאם מדברים לא דרך האזניות, לא שומעים טוב. מצד שני, יש לו יתרון אדיר שאתה יכול לבחור שירים אמיתיים כצלצולים ולא רינגטונים. עוד יתרון הוא שאתה יכול לשמוע מוסיקה (יש גם רדיו) ולקבל שיחות תוך כדי. לסיכום: לא מגיע לרמה של נגן MP3 ייעודי, אבל בהחלט גאדג'ט נחמד ושימושי.

MrMinus

New member
יש כרטיסי זיכרון גם ל2 ג'יגה

128 מגה זה רחוק מלהיות הכי גדול שקיים.

חוששני...

שהפלאפונים לא משתמשים באותם הכרטיסים.. אאל"ט כרטיסים שלהם הם MMC(נכון?) והם באמת לא הגיעו רחוק מבחינת נפח ויש להם מחיר בשמים יותר מכרטיסים של מצלמות(SD, XD...)..

יאיר B

New member
לי יש בעיה עם מכשירים שאמורים לעשות

כמה דברים, כי בסופו של דבר הם לא מתמחים בכלום (מתפרסים על הרבה התמחויות). אני חושב שטלפון סלולארי נועד כדי לשוחח בטלפון. זה שיש לו נגן זה עוד אפשות, אבל לא האפשרות העיקרית שלו. אם את רוצה את הנגן כדי לשמוע מדי פעם שיר-שניים, זה לא רע. אבל לדעתי הנגן שבסלולאריים (כמו במחשבי כף היד) לא יכול להחליף את הנגנים. יש כמובן גם את עניין הקיבולת. צריך לקנות כרטיסי זיכרון ואלו עולים המון כסף (הבחור מתחתי שאמר שיש כרטיסים של 2GB - מעניין אם הוא יודע כמה הם עולים...).

MrMinus

New member
לא אמרתי שהם זולים

אבל 128 זה בהחלט לא המקסימום.

למעלה