פלאפון צ´אט (2000I)
ולפינגי

peco

New member
פלאפון צ´אט (2000I)../images/Emo50.gif ולפינגי

לפני דקה דיברתי עם נציג בחברת פלאפון ושאלתי אותו מתי תגיע הגרסה החדשה של הפלאפון והוא אמר לי שכנראה בעוד שבועיים שלושה כי היה עיכוב. שאלתי אותו אם השדרוג יעלה כסף והוא אמר שהוא לא יודע. דרך אגב: הוא שאל אותי אם קיבלתי הודעה כתובה על ללכת לשדרג את המכשיר, למה לדעתכם הוא התכוון? כלומר האם יש כאלה שכבר קיבלו? אני בכלל לא הבנתי אותו מה דעתכם? ועוד משהו, זה רק אני או שזמן ההמתנה לנציג שירות בפלאפון הוא למעלה משבע דקות?

vampire1

New member
הודעות כתובות מחברת פלאפון

אז ככה בימים אלה מסיימת חברת פלאפון לעלות לרשת שלה את השירותים החדשים שלה, אחד השירותים שיהיו הוא שליחת הודעות ללא צורך בחיבור לאינטרנט של גו נקסט. מה שאתם צריכים הוא סה"כ ללכת למרכז השירות הקרוב לביתכם והם (נציגי חברת פלאפון) ישדרגו לכם את התוכנה במכשיר, אני יודע שהם ישדרגו לכולם, זאת אומרת שלמי שיש היום 811 של סמסונג יוכל ללכת לחברת פלאפון ולשדרג אותו לשלוח הודעות חופשי לסלקום או פלאפון.

פלסטיק

New member
לא ניתן לסלקום

לא ניתן לשלוח SMS לסלקום, רק לפלאפון דיברתי עם נציגת שירות של פלאפון והיא אישרה, רק דגם אחד (מאוד מסויים ששכחתי את שמו) יש לשלוח SMS לסלקום כנראה כשזה יתחיל לעלות כסף יהיה ניתן לשלוח בלי בעיה דרך אגב, אין שום בעיה לשלוח SMS מסלקום לפלאפון

Raistlin

New member
מקפחים תכתומים

רק אצלנו באורנג אפשר לשלוח SMS רק לאורנג אחר ולא שמעתי על שום רעיון לשדרוג

spheonx

New member
עכשיו כבר אפשר לשלוח

מאורנג´ לפלאפון.. אבל בקשר שליחה לסלקום... זה כבר תלוי כמה mad-d0gיישתף פעולה :)

spheonx

New member
כי אתה לא שלחת דרך התוכנה שלי

בניתי תוכנה לשליחה מאורנג´ לפלאפון אתה צריך לשלוח לתוכנה שלי אין שליחה ישירה לפלאפון...

phingy

New member
בסיבה העיקרית לזמני ההמתנה בפלאפון

היא שהם משדרגים את מערך שירות הלקוחות הטלפוני למערכת חדישה יותר זאת גם סיבה שאי אפשר בינתיים לקבל מהם מידע על החשבון החודשי

פלסטיק

New member
כבר חודשים שהם משתמשים בתירוץ הזה

אבל 5 שקל עבור פירוט שיחות שלא שלחו לי המערכת שבשדרוג הצליחה לגבות ממני

למעלה