פלאפון תקשורת - אין להם מושג בשירות

r40odedz

New member
פלאפון תקשורת - אין להם מושג בשירות

לאחר שחוויתי (ואני ממשיך לחוות) תסכול נוראי מחברת הסלולאר "פלאפון" החלטתי שכדאי לשתף אחרים ע"מ שידעו מהי תודעת השרות של "פלאפון". אז בגדול הסיפור מתחיל במעבר שביצעתי מחברת אוראנג´ לחברת פלאפון. ביציאה מאורנג´נאלצתי לשלם כ- 2,400 ש"ח עבור 3 מכשירים. הובטח לי זיכוי בסכום זהה מחברת פלאפון. חלף חודש, חלפו חודשיים, שלושה ארבע וכו´ והזיכוי המיוחל בזמן אויר לא הגיע. פניותי הרבות לחברת פלאפון, כולל למנכ"ל החברה נענו באדיבות רבה עם המון הבטחות ש"בחודש הבא זה יבוצע" ו"המעבר לתוכנת אמדוקס שיבשה לנו את המערכת" וכיוצא בזה. המתנתי עוד קצת ןקיבלתי מכתב ממנהל אגף התפעול של החטיבה העיסקית בו הוא מתנצל על אי הנוחות ומציין שבחודש נובמבר 2001 אתחיל לקבל את הזיכוי. חלפה למעלה מחצי שנה ועדיין כלום. החלטתי שנמאס והגשתי תביעה בתביעות קטנות כנגד החברה. יומיים לפני הדיון צלצלה בחורה נחמדה והציעה פשרה בה אני אקבל מה שממילא אני זכאי לקבל בתוספת פיצוי קטן. מאחר ואני עסוק ביום יום החלטתי לקבל את הפשרה וחתמתי. אתם חושבים שהזיכויים בוצעו כמו שצריך? אתה טועים!!! אני באמת מאמין שכל מי שדיברתי איתו ניסה לעשות משהו אבל לא ידע איך... יד ימין לא יודעת מה קורה עם יד שמאל. ברור שאני אמשיך להלחם ואם צריך אגיש עוד תביעה!!! עוד יותר ברור שביום בו נגמר החוזה אני מתנתק מפלאפון (עם 30 מכשירים עיסקיים)!!! אני ממליץ לכם בחום להתרחק כמו מאש מחברת פלאפון!!!

למעלה