פלאפון SK.

LordX

New member
פלאפון SK.

שלום! אני לא ממש חדש כאן פשוט לא כתבתי הרבה כי לא היה מה לכתוב וחוצמזה חלק מהאנשים כאן משקפים די טוב גם את הדיעות שלי! ולעניין: יש לי מכשיר SK ברשת פלאפון. כמו שכל אחד בפורום הזה כבר יודע המכשיר שלי וגם שאר המכשירים הלא סמסונג מוגבלים במקצת בשירותים שמוענקים לבעליהם ע"י חברת פלאפון וחברת הבת Go-Next. פני כמה ימים אחד המשתמשים (ashomer) פירסם הודעה וסיפר על כתבה שקרא באתר (שאני לא אזכיר כרגע את שמו בגלל ויכוח שהתעורר כאן בפורום) ובאמת הלכתי קראתי את אותה כתבה וגיליתי מספר דברים מעניינים: יש לי תא דואר (web-mail) בגו-נקסט וכל מכתב שאני מקבל לשם מלווה בחיווי לצג הפלאפון. עוד גיליתי לאחר שנכנסתי לאתר גו-נקסט את שירותי החדשות שלהם - ידעתי עליהם גם קודם אבל לא קיבלתי את הסיסמא מנציג המכירות אז עזבתי. החלטתי לנסות בכל זאת והצלחתי הסיסמא הראשונית היא 1234. שלחתי מכתב לגו-נקסט עם בקשה לפירוט נוסף. הם שלחו מצגת מעניינת למדיי וממנה גיליתי שמכשירי סאמסונג התומכים בshtml ולא wap מקבלים שירותים נוספים - כנראה בגלל שקל יותר להכין דפי shtml מאשר דפי wap. כמו כן מספרים בה שגו-נקסט היא זו, זו שמספקת שירותי SMS למנויי פלאפון ושמכשירי wap יכולים לשלוח הודעות רק באנגלית (מוזר...) ועוד ועוד ועוד מי שמעוניין במצגת יכול לשלוח ל [email protected] ולבקש מידע על שירותיה. אז הנה לכם המסקנות לא לא סאני אשמה גם לא פלאפון אלא עצלנות רגילה וחוסר רצון לספק שירותים למכשירים להם סיפוק אותם שירותי מסובך במקצת...

פלסטיק

New member
הסנגוריה מעניינת אבל לא נכונה

גם לגלישה מהפאלם (שתומך HTML) השירותים חסומים החסימה היא יזומה על ידם ולא בגלל WAP

LordX

New member
התכוונתי ש...

לא בדיוק ניסיתי להגן עליהם - הרי גם אני סובל מזה... ולא בדיוק הבנת אותי נכון התכוונתי שכיוון שמכשירי סמסונג הם בעלי פריוולגיה אז גם הפריוולגיה הזו של של שליחת הודעות ניתנת רק להם אבל לא בהכרח בגלל ניסיון השטלתות של סאמסונג.
Lord

פלסטיק

New member
אני לא יודע מה הסיבה אבל...

אין לי מושג למה הם חוסמים הכל חוץ מסמסונג אבל ברור שזו חסימה יזומה ולא בגלל בעיה טכנולוגית

למעלה