פלאפון

פלאפון

היי לכולם.. שמתכם לב שהפלאפון הפך לחלק בלתי נפרדי(לאחר פקס) בחייו של חירש.... לאחר פקס הפלאפון כבר נכנס לאופנה של חירשים מעניין מה יהיה בפעם אחרת אני צודק.?????

נכון...

פלאפון שלי כבר חלק מחיי, אני לא יכולה לחיות יום אחד בלעדיו. זה מאוד חשוב לי להיות בקשר עם הורים שלי,חברים שלי... אני חושבת שבעתיד יהיה מצלמה בפלאפון משהו כזה...כיום מאוד מפותח,המון מידע...אז בעתיד יהיה יותר ויותר. אולי בעתיד יהיה יותר קטן ממה שקיים היום. אז נחיה ונראה...אם יש משהו חדש ואופני אז אקנה אותו

את צודקת..

החיים מלאים בהפתעות אי אפשר מה יהיה כמו שאמרת בטוח מצלמה בפלאפון אני בטוח שגם בטלפון רגיל זה רק עניין של זמן.... אגב מי את?

הנה פרטים שלי...

קצת פרטים עליי-קוראים לי מרטה,בת 14 וגרה במרכז הארץ,חירשת. גם אני רוצה לדעת מי אתה...

כן, יש לי...

אני חושבת שאני מכירה אותך...ראיתי אותך במימדיון-היית שם במקרה? האם לא אז לא משנה. הנה מס´ איסיקיו שלי- 95184466

הפלאפון

למי שקורא הפלאפון זה רק עוד מכשיר אבל מי שיש לו פלאפון מבין אלא שאין להם לא יבינו את הצורך בו כי זה הקשר המהיר יותר שיש כלומר ההודעות פקס איטי אבל יש חסרון בפלאפון אם זה של אורנג´ אורך ההודעות קצר מאוד אם היו מאריכים את מ"ס התווים אז זה היה יותר כדאי!!!

נכון,אתה צודק...

באורנג´ יש אורך ההודעות קצר...אני חושבת(כמעט בטוחה) שבעתיד יהיה הרבה יותר טוב,ירחיבו את מס´ התווים.

האורנג´

נראה לך שאורנג´ יעשו את זה? הם מרוויחים ככל שהודעות קצרות יותר שולחים יותר הודעות

פורומית

New member
על הארוך של הודעות אורנג´

שימו לב שבאנגלית יש 160 תווים! ורק בעברית יש הרבה פחות, אני בררתי את זה והסיבה היא מאוד פשוטה, זה דוקא לא שיטה של אורנג´ לעשות עלינו כסף (טוב, גם זה אבל לא רק) אלא פשוט בגלל שעל כל תו בעברית שאנחנו רושמים, אצלהם במערכת המיחשוב הוא זקוק ל3 תווים!! זאת אומרת שהבעיה היא טכנית ולא שום דבר אחר...

black_magic

New member
ההודעות של אורנג´ הן..

180 תווים שזה יותר משאר הפלאפונים שלהם יש 160 תווים ובקשר לתוכנת העברית, הפורומית כבר הסבירה לכם..

המרחפת

New member
עד לפני שלושה ימים

הייתי כמוך. וגאה מאד בכך שאין לי פלאפון. אבל אמא לחצה ואני רוצה חופש תנועה...

המרחפת

New member
נכון שהפלאפון הפך לחלק מאד מרכזי

אך לא בהכרח מועיל, לדעתי. זה תמיד מרגיע לשמוע ממישהו איפה הוא נמצא באותו רגע, או לתקשר איתו כשלא נמצאים בבית. אך אני חושבת שזה גם יגרום לאנשים לחשוב לטווח יותר קצר. למשל, כאשר אקבע עם מישהו, הוא ירגיש חופשי ברגע האחרון לבטל (כשאני, לדוגמה, כבר נמצאת היכן שקבענו או כשכבר עשיתי את כל ההכנות). זה יפחית ממידת הרצינות של אנשים לגבי תיכנונים ולגבי מה שקובעים.

BlueMind

New member
תרשי לי לספר לך סיפור שיתמוך

טיפה בתיאוריה שלך לגבי חוסר הרצינות שבפלאפונים... פעם השתתפתי באחד הפורמים באי.או.אל ותוך כדי דיונים על אי אלה דברים שמעניינים צעירים בימינו, החלה מישהי לשאול אותי שאלות אישיות למדי שמזמן חרגו ממסגרת הפורום. באיזשהו שלב ביקשתי ממנה שדברים שלא מתייחסים לפורום שתשלח לי לאי מייל והיא אכן עשתה זאת. כבר באי מייל השני היא שלחה לי את מספר הפלאפון שלה (למרות שהיא ידעה שאני חרש...) ואמרה שבא לה לדבר אתי בפלאפון ולקשקש קצת. כתבתי לה שאם ככה אז עדיף כבר שניפגש באיזה מקום ונדבר בארבעה עיניים.
היא הסכימה אבל שוב בתנאי שנסכם בפלאפון את המקום ואת השעה... טוב, בלית ברירה אני מתקשר אליה וממש מתפללל שאכן נדבר רק על דייט למחרת כי אחרי עשר דקות הריכוז שלי מתחיל להתעופף. אוי ... דיברנו כמעט שעה כאשר חצי מהזמן פשוט ניחשתי למה היא התכוונה כי היא דיברה מהר מדי ולא תמיד ברור.בעיקר הקטע שבו כמעט בכתה לי כשדיברה על החבר לשעבר שלה ...(בנות, אנא מכן... אל תדברו אתנו על האקסים המיתולוגיים שלכן!!! זה ממש לא לעניין...). לבסוף אחרי שהרגשתי שאו טו טו הולכות לי האוזניים שאלתי אותה ישירות אז מה לגבי המחר? היא התחילה לגמגם ולבסוף קלטתי ממנה שהיא עדיין לא התאוששה מהקשר הקודם וצריכה קצת זמן ושהיא מאוד תשמח לשמור אתי על קשר באי מיילים. מה אני אגיד לך... פלאפון ממש לא עזר לי כאן.
שלא לדבר על כך שפעם פספסתי פגישה בגלל שחשבתי שקבענו ליום שלישי והיא התכוונה ליום שישי. טוב אפילו שומעים מתבלבלים בין שלישי לשישי...

המרחפת

New member
לא לזה התכוונתי. זה חוסר הרצינות של

האדם, ללא קשר לפלאפון באותה מידה בדיוק יכולת להחליף את המילה פלאפון בטלפון.

המרחפת

New member
לא לזה התכוונתי. זה חוסר הרצינות של

האדם, ללא קשר לפלאפון באותה מידה בדיוק יכולת להחליף את המילה פלאפון בטלפון.

BlueMind

New member
פעם למילה של אדם היה משקל רב

יותר... אם היית קובע משהו - היית חייב לעשות זאת ויהי מה! אם למשל הייתי קובע לצאת עם בחורה ומשום מה לא מגיע לפגישה מן הסתם הייתי מקבל הזמנה לדו-קרב בשבוע הבא.
אגב, הדגש הוא דווקא כן על פלאפון. אני בטוח שגם את תתני קודם את מס´ הפלאפון שלך ורק אח"כ את מס´ הטלפון ... אבל בינינו , חוסר רצינות הוא יותר עניין של אופי.

למעלה