פלאפונים בסרטים

המרחפת

New member
פלאפונים בסרטים

הנושא ביצבץ קצת, אני בהחלט חושבת שיש מקום לדיון- פלאפון בסרט, כן או לא? עד כה הועלו הסוגיות הבאות: לראות מה השעה לראות אם התקבלו הודעות ולמה לא, זה לא מפריע. אז אני רוצה לומר שזה מאד מפריע! שבוע שעבר הלכתי לקולנוע, לראות את הסרט כנופיות ניו יורק. במרחק כיסא אחד ממני ישב מישהו שהתעסק מדי פעם בפלאפון- היה לו פלאפון עם מסך כחול, שכל פעם שהוא התעסק בו, לא רק שהאור מסיח את הדעת מהסרט, זה ממש מסנוור וכואב בעיניים! אין לי ספק שזה פגם בחוויה של הסרט, וכל פעם שנכנסים לתוך העלילה, פתאום היה מי שהחזיר אותי לאולם הקולנוע. נעלה שוב את העובדה שלמסכים הכחולים הללו יש אור ממש חזק, התאפקתי לא לכסות לו את הפלאפון כדי שיפסיק לסנוור אותי. אין טעם להסתכל מה השעה- כשהולכים לסרט, נכנסים עד הסוף. רוצים לדעת מתי נגמר הסרט- תסתכלו בשעון. אין לכם? אל תפריעו לאחרים לצפות. ובאשר לקבלת ומשלוח הודעות- זה באמת מיותר לטעמי.

Nשמה

New member
את צודקת, זה אכן מפריע

אבל יש אנשים שיש להם זכות להתעסק עם הפלאפון שלהם... אם זה כול כך מפריע, מה הבעיה לבקש מאדם שיושב לידך ומתעסק עם הפלאפון שלו, שיפסיק ולהגיד שזה מפריע לך? זה לא כול כך קשה! זה כבר קרה לי כמה פעמים שהלכתי לסרט, וישבו לידי עם הלפאפון עם האור הכחול והמעצבן... פשוט מבקשים בנימוס, שיפסיקו להתעסק עם הפלאפון...

תגובה...

אכן בדיוק נופר צודקת אפשר לבקש מהשני שזה מפריע... כי לך יש את הזכות כי בסרט לא משתמשים בפלא..:) ובכלל זה קורה בכל מקום זה תלוי אם בטוב לב שהבן אדם יסכים ואני בטוחה שכן כי אין לו ממה להיתנגד...

נכון...

זה לא רע להגיד למישהו להפסיק להתעסק בפלאפון וגם בטח לבקש בצורה מנומסת וגמישה :) אחרת המישהו יצפצף עליכם :) ותהיתי, מי היה מוכן להפסיק להתעסק עם הפלאפון כאשר מבקשים ממנו להפסיק בזמן שהוא מתכתב עם החברים בפלא?? להפסיק פתאום? ולעזוב את הפלאפון? לא נראה לי... אבל אם מדובר בבן אדם טוב אז אולי...:)

המרחפת

New member
אנ יבאמצתע סרט,

אני לא אתחיל לדבר איתו ולהסביר את עצמי במשך שלוש דקות. סביר להניח שאני פשוט אכסה את המסך, מה שיתפרש כחוצפה. ד"א, כן. אני בהחלט מצפה מאנשים לא להתעסקר בפלאפון בזמן סרט....

LordNor

New member
חיילת, הרגעי קצת...

לא צריך להאשים את כל אחד שהוא מתעסק בפלאפון שלו... אם זה כל כך מפריע אפשר לבקש בנימוס להפסיק, כלומר להגיד לאדם להפסיק להתעסק עם הפלאפון בתנועת ידיים עדינה או לבקש "שקט".. וגם בשביל זה יש פרסומות של אורנג´ בבתי קולנוע לפני הסרט (שהקהל מתבקש לכבות את הפלאפון...).

הא? מה זאת אומרת, המרחפת?

מה זאת אומרת לכסות את המסך?? זה בכלל לא הגיוני במה שסיפרת... במקומי, היתי אומרת שזה פשוט מפריע לי, ושאם הוא רוצה להמשיך אז בבקשה לעבור למקום אחר או משהו כזה, אבל במה שאמרת, לא אעשה כזה דבר.. וזה לא קשה להגיד למישהו שמפריע האור בפלאפונו.... נכון?

LordNor

New member
זה מה שאמרתי לה בתגובה שלי ../images/Emo13.gif

וכמו כן, זכותו של כל אדם להביע את דעתו... ובמקרה הזה מותר לה להביע את דעתה... (כמו שאנחנו הבענו את דעתנו..)

נכון

אבל לא אמרתי שאסור לה להביע כזה דעה כמו שהביעה.. אלא שפשוט לא מקבלת....:)

למעלה