פלאפונים סינים

פלאפונים סינים

חשבתי לנסות לחסוךקצת ולנסות לקנות מכשיר מדיל אקסטרים,
מישהו התנסה ויכול לתת לי עצות \ תובנות?

BravoMan

Active member
כן - תתרחקי!

זה לא חיסכון, זה בזבוז ענק!

אם את רוצה מכשיר זול, שיעשה שיחות וזהו, יש בכל מיני חנויות דגמים פשוטים של Nokia שעולים פחות מ-200 ש"ח.

המכשירים הסיניים הזולים, זולים משום שהם באיכות ירודה מאוד, אבל גרועה מזה, את אף פעם לא יודעת מה תקבלי שם מבחינת תוכנה.

אלו יישומים הם יוכלו להריץ, האם תהיה תמיכה בעברית וכו'.
בנוסף, תלוי באיזו רשת סלולרית את נמצאת, צריך לבדוק בזהירות באלו תדרים תומך המכשיר.

הרבה מהם לא תומכים בדור 3 בכלל, ולכן לא תהיה לך גלישה בקצב סביר.

בקיצור, זה לא מתכון לחיסכון!

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
אפרופו "סינים" . . .

חבר, טוב, שחוזר מתאילנד רכש 2 מכשירים שהם, למעשה, חיקוי של 'אייפון 4S' והודיע שאת אחד מהם הוא מביא לי כמתנה.

מחיר מכישר כזה עומד על 350 ש"ח - עלות המשתווה למחיר של טלפון סלולארי רגיל ופשוט שניתן לקנות בארץ.

אני מודע, היטב, לעובדה שאין למכשיר את היכולות המלאות של 'אייפון 4S' מקורי אבל, דחילאק, 350 ש"ח שווים ולו את ה'גימיק' הטמון המכשיר הזה ואת מה שהוא כן
מסוגל לבצע כמו: "הלו, מה נשמע..." שכבר הזכרתי באחת מהצבותיי
]

BravoMan

Active member
זה הכל שאלה של תיאום ציפיות:

כמו שעניתי למישהו ששאל בפורום iPhone, וגם הוא כבר רכש מכשיר:

שיחות, המכשיר הזה יעשה. כל עוד אתה בחברה עם תשתית מתאימה.
גם יהיו לו כמה יכולות מעבר, אלו בדיוק, קשה מאוד לנחש.

הבעיה נוצרת, כשרוכשים את המכשיר בתקווה שהוא יריץ כל יישום שמכשיר Android מחברה טובה מסוגל להריץ (או במקרה של חיקויי iPhone מצפים למערכת הפעלה iOS שתוכל להריץ יישומים של iPhone), ואז מגלים שהמעבד שלו חלש מידי ואין האצת חומרה לווידאו, אז משחקים רבים לא ניתן לשים, או שאין בו בכלל את החנות של Google ואז קשה יותר להתקין יישומים מקובלים, או שבכלל יש על המכשיר גרסה ישנה של מערכת ההפעלה ולכן עברית לא נתמכת כמו שצריך.

בקיצור, במקרה שלך אני בטוח שתופתע לטובה, אבל במקרה של מישהו שמחפש טלפון חכם באמת, צפויה לו כנראה אכזבה רבה.

מיכאל אבידן

Active member
מנהל
מי שרוכש מכשיר כזה . . .

מטוב לו לערוך שיעורי בית לפני
הרכישה ואז אף אחד לא יופתע לרעה/לטובה...

בשבילי הוא יהיה לא יותר מאשר 'גימיק' וייתכן שאלמלא היה מובא כמתנה הייתי רוכש אחד כשה כי כפי שאמרתי - ובהנחה שהוא פועל כמתוכנן - ב- 350 ש"ח לא ניתן להשיג בארץ מכשיר סלולארי עם אותם פי'צרים גם אם הם מוגבלים כפי שציינת...

למעלה