פלאפונים

פלאפונים

שלום לכם חברים יקרים! קודם כל שמעתי שמדברים כאן על הפלאפונים מהו השמיעה והקליטה טובה לחירשים קודם כל אני איספר לכם לאט לאט וכמה תבינו אותי ועברתי על כמה פלאפונים בשנים אחרונות. לפני שלא היה לי פלאפונים אורנג´ ופלאפון היה לאימי ולדודים שלי נוקיה סלקום הישתמשתי בפלאפון הזה הוא באמת לא שומעים טוב יש לו רעש של קליטה. היום יש לי 2 פלאפונים של אורנג´ סמסונג 514 ופלאפון 1400 SK. בפלאפון סמסונג 514 אני לא שומע אותו כי הוא לא קולט טוב ושמיעה שלו חלשה מאוד. בפלאפון 1400 SK יש לו רמקול פנימי הוא חזק מאוד ואפשר לשמוע אותו ולהבין מילה ומילה אפילו שלא צריך להפעיל רמקול פנימי יש לו קליטה חלקה וטובה בלי רעשים אתם יודעים מה? חברים היקרים לכו ותישאלו איך הפלאפון 1400 SK מסתדר לכם למה שלא תינסו אותו אני רק מציע לכם שהוא הפלאפון שווה מאוד אבל יש בעיה שהוא יקר השיחות וצריך לבקש מחברת מוטורולה שאם יאפשר לבחורים שהם מרכיבים מכשרי שמיעה שיקבלו נחה על השיחה אני מקווה שזה יעזור וכך יהבינו אותנו. איספר לכם סיפור קצר. בשנה שעברה הייתי בבית מלון עם המשפחה שלי היה לי פלאפון I-MAX של חברת פלאפון, שמתי את הפלאפון על המיטה ואחיינית לקחה את הפלאפון ושחקה ופתאום ניכנסה לשרותים וזרקה אותו לאסלה מיד חיפשתי את הפלאפון ואז ראיתי שהפלאפון בתוך אסלה ואמרתי אוייי איזה באסה הלך לי הפלאפון וזה עלה 3,300 ש"ח זה מאוד יקר ומשוכלל לא היה לי ביטוח גניבה ואבידה אלא תיקונים, ולא ידענו מה לעשות אז הלכתי לחברת פלאפון וסיפרתי להם סיפור ואז אמרו שאין הפשרות לתקן או החלפה אלא לקנות פלאפון חדש. חכתי עוד כמה ימים וחשבתי מה לעשות שלחתי לחברת פלאפון הודעה באי מייל והיסברתי להם את הסיפור שקרה על הפלאפון, אמרתי להם שאני ליקוי שמיעה וזה הפלאפון היחיד שמתאים לי ואין פלאפון אחר שיתאים לי אז אתם יודעים מה? הזמינו אותי לקרית מטלון זה בפ"ת עשו לי הנחה החליפו לי פלאפון אוי מזה אני שמחתי בשבילם אז לא ידעתי מה להגיד להם תודות להם שמכרו לי פלאפון במחיר חינם 800 ש"ח במקום 3,300 ש"ח זה פלאפון חדיש ביותר. אם הסיפור מעניין שלחו לי הודעה מה דעתכם בתודה חגי יוסף

סמסונג לשלטון

יש לי פלאפון סאמסונג 514 וניסיתי גם את הפלאפון I-MAX וגיליתי שאני שומעת בסמסונג הרבה יותר טוב מהשני...ולא שומעים בו רעש קרינה בלי המכשיר אך עם המכשיר יש רעש חזק של קרינה... בכל זאת אני ממש מרוצה מהסמסונג...לא מזיק לנסות אותו..

דיון לסמסונג../images/Emo56.gif../images/Emo99.gif

שלום לך המקסימה אחת! קראתי את התגובה שכתבת ואני יודע שאת מרוצה בפלאפון סמסונג I-MAX אבל אני רוצה להציע לך מה דעתך פלאפון SK1400 אולי תינסי אותו אבל אני מבטיח לך שאם יהיה לך פלאפון SK1400 את לא תיוותרי אותו יש לי אותו וזה הפלאפון הכי מיוחד בשביל החירשים, זה עובדה.!!! יש לי 3 פלאפונים. פלאפון I-MAX נתתי אותו לאחי ולא מכרתי לו זה לא למכירה או למתנה רק לשימוש. ויש לי פלאפון סמסונג 514 של אורנג´ בנתיים הוא אצלי בקרוב אני נותן אותו לאימי. ועוד פלאפון SK1400 אותו אני לא מוותר והוא יהיה אצלי בקרוב ישלח הודעות כתובות לאורנג´ ואז ככה יותר נוח לי פלאפון אחד גם להיתקשר וגם לישלוח הודעות לחברים חירשים כמובן גם לך
אז נחכה עוד תגובה ממך ואני שמח שאת עונה לתגובות תודה לך

למעלה