פלאפל כוסמת עדשים ואפונה - מומלץ!!

  • פותח הנושא RSPA
  • פורסם בתאריך

RSPA

New member
פלאפל כוסמת עדשים ואפונה - מומלץ!!

מצרף לכם מתכון שפורסם בעיתון "ישראל היום" ב 30 באפר'.

הכנתי אותו - יצא פגז !
במיוחד ליום העצמאות ולחגיגות יום הולדת..

מומלץ בחום.


(הערה: אני השריתי את העדשים לילה שלם).

כל הזכויות שמורות ל"ישראל היום".
 

ladybug6

New member
מזל טוב!


למרות שאם מישהו היה מביא לי פלאפל כוסמת ליומולדת הייתי בוכה
 

RSPA

New member
המזל טוב הוא לבת של מיקי


באשר לך ולכוסמת - אם היו מביאים לך פלאפל כזה ליום הולדת, אני מוכן לחתום על כך ש:
א. לא תרגישי שום טעם של כוסמת שאולי את חושבת שאת מכירה (הכוסמת החומה הקלויה).
ב. שתלקקי את האצבעות ותגידי "וואלה, טעים רצח"...


לא רוצה לומר לך "זה הכל בראש שלך" (בדומה לכל מיני דברים אחרים שלעיתים רצים בראשים של אנשים, טראומות ילדות וכאלה) אבל על דבר אחד אני כן ממליץ - לנסות. האמיני לי, למרות שאני לא "דוקטור", שתהני כי זה ממש ממש טוב. מתכון מעולה.
ועוד דבר (רמז...) - פרסים מתים על המתכון הזה.
 

RSPA

New member
מילה אחת הספיקה לי

להבין שמאמצי הכנים הם מאמצי סרק.
לא צריך שום כלי לשכנוע...
 

ella100

New member
נ ה ד ר.שמרתי וינוסה.

לגבי האפונה-משימורים?סנפרוסט?
 

ella100

New member
הכנתי להיום ,יום עצמאות 66
,וזה פשוט טעים

הכנתי בצורת קציצות.
תיגברתי מעט עם קמח מצות כדי שלא יתפרקו בטיגון,
וגם כצפוי.

שווה את המאמץ.
 

ella100

New member
ובמסגרת ההתלהבות מהשמוש המיוחד בכוסמת (לא רק)

והואיל שהנסיון הראשון (ללא הקמח מצות) הפיק עיסה טעימה-
אבל מלאת שמן.החלטתי שחלק מהתערובת שהשארתי (כי יוצא ממש המון),אחרי טיגון (במעט מאד שמן) שיוציא מהתבלינים את הטעמים
עם תוספת עגבניות ורסק עגבניות יהפוך לשקשוקת טופו שווה
בהרכב המיוחד שלה.
 
למעלה