פלאפל מעדשים ירוקות וקוסקוס מלא

marx04

New member
פלאפל מעדשים ירוקות וקוסקוס מלא

שלום לכולם,

הבוקר הכנתי פלאפל עדשים ירוקות וקוסקוס מלא.
הקציצות (טבעוניות לחלוטין) נראות מצוין, אבל הטעם שלהן לא הרבה יותר טוב מבסדר.
הנה המתכון.
שינויים קלים שהכנסתי: בתיבול הוספתי קצת כמון וקצת פלפל חריף ירוק קצוץ.
המלצה לשיפור המתכון: לדעתי, הקציצות יוצאות קשות מדי וקצת יבשות. נראה לי שכדאי לנסות להכין את הקציצות ללא הקוסקוס.
לדעתי (כרגיל, זה כנראה הטעם שלי) מטבל מיוגורט עיזים או באפלו עם מלפפונים קצוצים ושמיר קצוץ יכול לשדרג מאד את הקציצות.

בברכה,

אורי.
 

Ofericko

New member
אולי בצל מטוגן בתוך התערובת יוסיף

לטעם ולרכות?
 

marx04

New member
צריך לנסות


 

marx04

New member
מסתבר שבת זוגי אוהבת את הקציצות. איזה כיף !

 
בצל מגורר יוסיף לחות וטעם

לא גדאי להוריד את הקוסקוס אבל אפשר להפחית אם כי לדעתי האשמים בתחושת היבש הם העדשים.
כמון הוא רכיב הכרחי בפלאפל לדעתי ואני הייתי מוסיפה הרבה, לא קצת.
לדעתי טחינה ירוקה חמצמצה עם פלפל חריף ישדרגו את הקציצות וכמובן סלט ירקות טרי בהרבה צבעים חתוך קטן קטן
 
למה לא לעשות פלאפל רגיל?

גם ככה אין בו שום דבר מעולם החי.
פלאפל מטבעו הוא צימחוני וטבעוני
 
למעלה