פלאשבאק מה עשית בסוף

atv boy

New member
פלאשבאק מה עשית בסוף

נו מה עשית בסוף היית בטריפ או במקום אחר? עדכן אותנו מעניין

פלאשבאק

New member
כנראה אני אלך על ה 400

הדגם של קאן אם 400 סמ"ק 4על 4 דו מושבי מה אתה אומר ? צילינדר אחד 4 פעימות.........אמרו לי שהוא חיה רעה לטיולים !

atv boy

New member
400 דו מושבי

תראה היינו לפני חודשים בטיול טרקטורונים יומיים לצפון והיה שם בחור עם אווטלנדר 400 כפול הוא הרכיב את הבת שלו ועשה הכל כמו גדול (עליות סלעים הכל ) אם אתה לא מחפש מהירות ולתת בגז הוא כלי חבל על הזמן ! אל תשכח שאתה מתחיל עד שתקבל פרקטיקה ונסיון עדיף לנסוע על כלי רגוע יציב ואמין כזה!! תמיד תהיה לך את האופציה להחליף אותו ולהתקדם ! דרך אגב אתמול הייתי בטריפ עם אבא שלי וחבר שלו שקיבל טרקטורון חדש 800 (כלי חבל על הזמן) וראיתי שם בתצוגה אם אני לא טועה את ה400 שאתה מחפש . סיפרתי לאבא שלי על זה שאתה מתלבט ומחפש מקום לקנות והוא אמר לי שהוא וחבר שלו העדיפו לקנות בטריפ גם בגלל ששם נתנו להם הכי צופרים (טיפול ראשון חינם ששוה 450 ש"ח ותיק קשת ועוד הטבות)גם הנחה הכי גדולה וגם טריפ הם סוכנות הכי גדולה של אבניר אז בטיפולים ובאחריות יש להם עדיפות על שאר הסוכנים ( אבא שלי אחד הסוחרים הכי גדולים באיזור בנימינה זכרון ופרדס חנה כדאי לך לשמוע בקולו ) אבא שלי אמר לי שעדיף שתדבר ישירות עם מאיר הבעלים של טריפ הוא גם יתן לך נסיעת מבחן ליד המוסך שלהם על כל סוגי הכלים יש להם מוסך ענק עם כל סוגי הכלים ככה שתלך תנסע על כמה מהם ואיך אומרים מה שהכי נוח לך הוא הכי טוב!!! שמע לי לך תבדוק תראה את כל האופציות ותחליט הטלפון של מאיר 054-4494076

למעלה