פלאשבק -המשך שבוע 9

שיר m

Well-known member
פרק מעולה
שלי תופסת טרמפ על ליהי, מי היה מאמין.
&nbsp
בן רוזן המסכן. איזה באסה. ממש. היה קטעים איתו ועם דידי

&nbsp
דריה עם מוח
איזה מגניב שלמוח באמת אכפת ממנה.
&nbsp
דריה עם ניר

&nbsp
"עגבנייה ומה שהייתי יכול להיות אם הייתי סוס"

panda0zombie

New member
טוב זה קרה
מולי הודה שגנב את הבגרות. התגובות לכך יותר טובות מה שחשבתי.. למרות שהרבה עדיין חושבים שהוא מטומטם (מה שנכון)
מוח בכלל עצבני לגמרי. מובן. כל הקטע עם דריה

ניר מתגעגעת הביתה.. אם במהלך המחצית ניר לא תתכוון לחזור לקונגו ובסוף ייעצרו אותה אז משהו מוזר
אוקי דידי ממש לא בסדר שהוא בא לדנית ומשחק אותה מתנצל ובעל רגשות אשם בשביל לגרום לניר לקנא.. הוא לא באמת מתכוון לזה. ממש לא טוב ויפה מצידו
דנית מדהימה כמובן. הגיע לו יותר מלהישאר 3 שעות בהצגה נוראית
לפחות מכל הדבר הזה הוא קיבל את מבוקשו וניר מקנאת
הוא היה יכול ללכת על בת אחרת אבל כידידה. לא חסרות בנות בבית ספר

אור חמודה. העלילה הזאת ממש מעניינת
היא צריכה לדבר עם ההורים שלה. ואם אפשר שגם אנחנו נראה את זה כי ממש בא לי לראות את ההורים שלה
מה היה רשום בהודעה שהאולי אמא שלי לחה לה? האיכות לא הייתה טובה

מי היה מאמין שבסוף זאת תהיה שלי שתנצל את הבת שלה במקום להיפך.
אז במשך 16 שנים שהיא אמא אף פעם לא דיברו איתה על הורות בראיונות ולא תפסו אותה פפרצי עם ליהי שאף פעם לא ראו בה אימהות?
ליהי בצעד דרמטי מחליטה לפרוש ושלי באה ועוצרת את זה! מופע משותף

בנרו
חוסר אחריות מטורף מצד הקבוצה שלא אומרים לו כלום.. ועכשיו הוא גם פספס את הסיכוי עם שטראובר

ועדיין לא ראינו את יובל!

שיר m

Well-known member
מסכימה בקשר לדידי
נדמה לי שהיה כתוב בהודעה שהיא תשמח להיפגש איתה.
&nbsp
כנראה שלעולם לא נראה את יובל

מה זה?
מה זה ההשפלת אתיופים הזאת בפריים טיים ערוץ הילדים?! מסכן, מולי.
&nbsp
לא, היא לא חוזרת לקונגו, חנן! חשמל ודמעות הכי הולך ביחד! ניר בעייתית רגשית.
&nbsp
חמודה שמש. מסכנה אור. בוא'נה, אור, את ממש כמו קירקי!
&nbsp
היא לא התכוונה, בנרו! בוא'נה, שתדעו שאין התאמה בין הפלאשבקים לתכנית. ליהי סיפרה שם לבנרו על מי כתב את הכל...
&nbsp
איזה חיבוק חמוד בין שמש ומולי. ההההה! היא התקשרה! אוי, הכל זה גזענות, מולי. למה אתן מדברות על זה ליד מולי?
&nbsp
אני נשבע לכם, הבחור הזה קורא את אותו הספר באותו עמוד באותו מקום בכל מעבר בין סצנות.
&nbsp
שיחת גברים. דניייייייייייייייית! תקלות טכניות. הורסות אותי.
&nbsp
אוף, בחייאת, שלי. עכשיו האינטרס של שלי שולט.
&nbsp
דנית, גם לנו היום נפל האינטרנט! ובדיוק כשתלמידים צריכים לעבוד! בושה! איזה שטויות, דידי. דנית חייבת להשיג חבר בסוף.
&nbsp
יחזקאל, הבחירה הייתה בין זה לבין שלום, ובין זה לבין להסביר למולי "כן, זה שלום". זה שאתה אידיוט לא אומר שאחרים צריכים לסבול מזה, עלק "מוח"! כשיחזקאל צועק הקול שלו נהיה גבוה. יופי דריה! אמרה זאת שאשכרה גנבה את הבגרות, נכון, דריה?
&nbsp
של יובל יובל. דידי, זה כזה פתטי. אבל אתה תסבול בהצגה. ניר רואה את התכסיס מקילומטר.
&nbsp
בנרו יתמוטט. יתמוטט. אולי גם נלמד כלכלה היום? אולי העובדה שלירן שטראובר לא היה שוער טוב... ההורים שלו? בטח. דידי צריך להיות סוכן.
&nbsp
אולי ניר צריכה שיעור בכלכלה.
&nbsp
אין לך ביצים? בנרו? אז הוא מת על תרשימי זרימה, דידי, הא? והכול מתחיל ב"לירן ענה". בנרו, יא דיסלקט!
&nbsp
נו, אור? את צריכה גם. הנה זה!
&nbsp
אויש... בנרו... לעזאזל!
&nbsp
אז מאז הבוקר, שלי לא דיברה עם ליהי בנוגע להחלטה שלה. מה הימלאיה? לא, קיצצו בתקציב. ליהי צריכה כל כך הרבה טיפול פסיכולוגי.
&nbsp
דנית עבדה עליך! גדול! מגיע לך, פאתט! ניר, תסלחי לו.
&nbsp
שלי פשוט מנותקת. מנותקת מהבת שלה.
&nbsp
פלאשבקים!
&nbsp
ניר פרסמה תמונה שלה עם דידי וכתבה ש"לאהוב זה לבטוח". דידי מסכים איתה שזה הכי כיף. ליהי אומרת שהם כמעט חמודים ביחד, ודידי לא רוצה לתת לה ספוילר לבן... וכן, ניר עלתה לגמרי על הטריק שלו, היא כתבה לדריה. דריה מסרבת להגיד מה יחזקאל עשה.
&nbsp
דידי פרסם תמונה של דנית וכתב שכיף לראות הצגה עם ידידה טובה. ניר שמחה מאוד שהוא נהנה, ודריה בטוחה שפרצו לו לאינסטה. אגב, הוא מתווכח עם בנרו מי יותר פגוע. אני מהמר שבנרו.
&nbsp
שלי רוצה לעשות צילום מסך של ליהי אומרת שהיא אוהבת אותה. וזה קורה (אחרי ששלי מבינה איך מצלמים מסך). שמש שמחה מהפרגון, אבל שלי רצתה את זה באינסטגרם שלה, כדי שיעשו לה לייקים.
&nbsp
בנרו העלה תמונה של כדורגל מפונצ'ר. מולי שואל אם הכל בסדר, יחזקאל אומר שזה בטח באשמת מולי. לכעסה של דריה.
&nbsp
יחזקאל העלה תמונה של דריה כחברה עם הלב הכי סלחן. ניר שואלת אותם מה הוא עשה, הם אומרים שביניהם, וניר אומרת שהם זוג רשמית. ליהי מגיבה באיכס.
&nbsp
מולי כתב שכיף שחברים יודעים לסלוח. יחזקאל אומר שלא כולם, ושמש מסבירה שהוא לא חברים. יחזקאל כמעט מתפרץ עליה (דריה). הוא גם מנסה להתנצל בפני יחזקאל.
&nbsp
אביב? בטח עסוק בפיצה.
&nbsp
דריה כתבה שניר היא החברה הכי מפנקת בעולם. אביב כועס שהוא לא קיבל כלום.
&nbsp
אור שואלת את שמש מה לענות לאימא שלה. אימא שלה כתבה לה "היי אור, אני אשמח לפגוש אותך".
&nbsp
שמש פרסמה:
&nbsp
"הכל סביב אור
אור היא החיים. באמת. החייייים שלי והנשמה שלי והאהבה שלי והלייף שלי והכל. אבל איך לעזור לה עם הבעיות שלה בלי שזה יהיה הדבר היחיד שכל הזמן היא מדברת עליו?! הצילו!
אני כבר לא יודעת מה לעשות...יש לי גם חיים משלי, אבל הכל סובב סביבה..."
&nbsp
אאוץ'...

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 36
מה יקרה לניר, דידי, יובל ודני ת?
האם ליהי תסכים לשלי?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק מעולה...
דידי , הלכת קצת רחוק מדי עם השיר שלך ושל ניר , זה פרטי שלכם ...
שמש במד"א!!! תביא את הקרנים שלה לשם!!!
אור מצאה אחות אב ודה , עכשיו השאלנה היא האם היא באמת אחותה או שזה סתם עלילת רשת חינוכית שאסור לחפש ברשת ולהיפגש עם אנשים מהרשת...
&nbsp

שיר m

Well-known member
היא באמת אחותה... כמו שיוסי אמר, את הקטע הזה הם כבר עשו.

panda0zombie

New member
בבקשה שלא
שלא יעשו עוד קטע של אנשים ברשת.. קרה לאור פעם אחת כבר. שתהיה אחות שלה וזהו

ומה עם אור???
הכל אינטרסים. שלי סלע צריכה שישללו לה את הרישיון להיות אימא.
&nbsp
שמש צודקת. לא, אתם לא הפאוור קאפל! עוד פעם פרוטקציות?!
&nbsp
תודה, דנית, שנטשת אותו בהצגה על העגבנייה.
&nbsp
מה קרה לך, מולי, אתה יכול להיות חתיך שמחובר לצד הנשי שלו. חשבתי ששמש במד"א.
&nbsp
הסצנה הזאת כל כך עצובה. כבר שראיתי אותה.
&nbsp
בחייאת, בנרו.
&nbsp
הגרסה הכי מוזרה לכל העולם כולו אי פעם. לא מיצינו את הבדיחות האלה בכלל. מה להקה צבאית?
&nbsp
מסכנה אור. אבל שיר חמוד ברקע.
&nbsp
שמש, את הרגע הרסת את הכל... אדם עם התקף לב! וואו.
&nbsp
אז למה לא הקלטת עם ניר, דידי? לא שמתי לב, דנית.
&nbsp
בנרו ומולי, שניכם הרסתם לעצמכם את העתיד.
&nbsp
יש פה מישהו שנוגע בזקן? מטריד.
&nbsp
אביב, ממתי אתה מעורבב עם ליהי? צבא האמת של ליהי! מפציצים בדיסקים. אי אפשר להגיד למיקי שהוא הורס את הפיצה?
&nbsp
מולי, לעזאזל, תקשיב! אלינור וקסלר. אדם סלע. ושמש ראובני, שעכשיו מצטרפת אליהם במד"א. מולי טיים יהיה אחרי שהיא תקזז את כל הזמן שהשקעת בחקירה.
&nbsp
הקומנדו הזה...
&nbsp
איפה דריה?!
&nbsp
מסכנה אור.
&nbsp
מי חשב ששרון המורה היא מורה נעימה ואכפתית? מסכן בנרו.
&nbsp
אה... רק... שאלה... ניר לא הופיעה כל הפרק, ורק בסצנה האחרונה כן? לא שדנית לא שרה יפה, אבל ניר... איזה פרצוף מסכן ועצוב. איזו דמעה.
&nbsp
פלאשבקים!
&nbsp
ניר מעמידה פנים שהיא לא מקנאה לדידי. אגב, בסוף הם יקליטו ביחד. אני יודע את זה.
&nbsp
דידי פרסם תמונה שלו בזמן איכות עם הידידה הטובה שלו דנית הלוי. דריה בשוק, ניר אומרת שמותר.
&nbsp
ליהי העלתה תמונה שלה עם העוגה על הפנים וכתבה שהיא לא מתרגשת. דריה חייבת את המתכון, ושמש מפנה אותה לקומנדו. דריה רוצה להצטרף אליהם. באיזה שלב מוסיפים את הפרצוף של ליהי? ואגב... היא עדיין רוצה שאביב ינהל את המועדון שלה. אולי אפילו הוא יזרוק את הפיצות הדוחות של אבא שלו על הדר!
&nbsp
בנרו העלה תמונה עם כדורגל וכתב שאין מחיר לחופש. אור כועסת עליו, דידי ויחזקאל עצובים בגלל הכדורגל, ודריה גם רוצה לצעוק על ליהי ולקבל חופש. היא צעקה, אבל לא עבד. אגב, הוא מתעמת עם ליהי בוואטסאפ והיא אומרת לו ליהנות במוסך של אבא שלו, והוא אומר שהיא תיכשל אם היא תנסה להיות כמו שלי. והוא גם מספר למולי שהוא עזב.
&nbsp
אביב קרא לחבר'ה לטעום את הפיצות החדשות. כולם יודעים שהן מגעילות, ומתברר שמיקי הכריח אותו לפרסם את זה.
&nbsp
מולי פרסם הודעה ששמש הלכה לאיבוד. דריה אמרה שהמוצא הישר יכול לשמור אותה. שמש מעוצבנת.
&nbsp
דריה עדכנה את יחזקאל שבנרו התפרץ על ליהי. אבל הוא מגיב לה רק אחרי שהיא אומרת שהיא התגעגעה.
&nbsp
אור העלתה תמונה של שמש, אחותה האמיתית. אבל תחלופת ה"חיים שלי" הסתיימה כשדריה כתבה "בחילה שלי". ככה הן גם מתכתבות: שהן קוראות אחת לשנייה "אחותי" ואור מסרבת להכיר בסיוון כאחותה, אלא רק כאימא של זאת שילדה אותה.
&nbsp
ושמש פרסמה סוד:
&nbsp
"סוד! אסור שאף אחד יקרא!
אוףףף, מולי צודק, צריך להשקיע בזוגיות..מצד שני מד"א זה חלום שלי, זה נראה לי מטורף להצליח להציל חיים של אנשים! אם יבוא יום ואצטרך לבחור בין החלום שלי למולי, לצערי אבחר בחלום שלי ואצטרך להיפרד ממולי, אני לא מאמינה שאני אומרת את זה... ואני מקווה שלא אגיע לזה, אבל אולי בקרוב זה מה שאעשה :("
&nbsp
היא גם פרסמה שהיא רוצה להגשים את החלום הזה. מולי אומר שהחלום שלו זה שהיא תבלה איתו קצת. דריה רוצה שהיא תתרום את גופה למדע (ואור אומרת שהיא כתבה בכלל מד"א).

panda0zombie

New member
אור בכי רע
מרגיש כאילו כולם בכי רע בסדרה הזאת בזמן האחרון.. חוץ מאביב שדי נהנה עם עצמו

כן מה להקה צבאית? הם בכיתה י' אמורים להיות לא?

גם אני קצת התפלאתי שאביב דיבר עם ליהי ככה ודיבר איתה. בדרך כלל הם לא כאלה קרובים

דריה לא הופיעה כל הפרק.. רק כשהיא אמרה בהתחלה שגם ליהי לא מגיעה אמא שמנצלת אותה אבל היא בכל זאת רוצה ללכת למופע

ניר לא הופיעה כל הפרק וגם כשהיא מופיעה אין לה מילים! אבל הדמעה אמרה הכל

שמש בפלאשבקים
אם היא באמת תבחר בחלום שלה בסוף ולא במולי זה יהיה אמיץ מאוד מצידה ולא מובן מאליו. בדרך כלל בסדרות וסרטים אנשים בוחרים באהבה

שיר m

Well-known member
וואו איזה פרק מעולה
הסדרה הזאת הולכת ומשתבחת מפרק לפרק...
&nbsp
הרעיון של השיר גאוני. והם עשו את זה פשוט ואמין... דנית ודידי סבבה ביחד.
&nbsp
בן החזיר אותי בשניה לתיכון... ליבי איתך בנרו

&nbsp
הדמות של שמש הולכת וגדלה... את תהיי חובשת מעולה שמש. באמת. ואת כזאת חברה טובה.
&nbsp
למה לי לא היתה מחויבות אישית של עטיפת ספרים?!?!?!
&nbsp
אוי ניר:(

panda0zombie

New member
נכון מאוד
אני זוכרת שלאורך רוב המחצית הראשונה הביקורות היו חלשות.. אבל מאז הסדרה משתפרת ממש ומשתבחת בעלילות ודמויות אמינות שכולם יכולים להתחבר למשהו

גם אני שמחה שמתמקדים בשמש יותר.. מגיע לה והיא תהיה מדהימה

אני בדיוק מסיימת תיכון ואני מבינה מה בן מרגיש, את תחושת האכזבה והנטל, שאין מטרה. כולנו היינו שם

panda0zombie

New member
וואו
בנרו
התפרצות רצינית מול כולם. אני יכולה להבין מאיפה זה בא ויצא לי להיות במצבים דומים..
אז הוא פורש עכשיו מהתיכון לגמרי? וההורים שלו מסכימים?

אורצ'ו
זה שהיא עזבה בסוף במן שוק והילדה הקטנה עצובה עשה לי רע
רק איך סיוון הזאת הגיעה לזה וגילתה שהיא אחותה? אבירמה סיפרה לה? או משהו אחר?

שמש
בחורה מדהימה ואני שמחה שמתמקדים בה יותר. מד"א זה הכי היא.. כל מה שבן אדם צריך כדי להרגיש קצת יותר טוב באמבולנס זה שמש
מולי טיים.. אולי גם הוא צריך למצוא מחוייבות עם מטרה. ולמה להוריד את שמש?

דנית חמודה כל כך. חבל שדידי מנצל אותה בלי בושה
זה כל כך מציק לי שהוא מתלונן על כך שהיא השאירה אותו לבד בהצגה, ושופט אותה ואומר לה שהוא רק רוצה לסגור חשבון כשהוא בעצם מנצל אותה
להקה צבאית? הם בכיתה י' בכלל
אז הם עובדים על השיר המיוחד של ניר ביחד. ביצוע נחמד אני חייבת להגיד ובכל זאת

הדמעה של ניר בסוף אומרת הכל

ליהי מנוצלת על ידי אמא שלה. נוראי "איך קוראים למוזיקה של אמא ובת.. קמפיינים תכלס"
מה שבא בקלות הולך בקלות.. ליהי למדה את זה בדרך הקשה
הקומנדו הזה
שמישהו יקים לליהי קומנדו בבקשה!
"אנחנו לא מעודדים בתוכנית הזאת אלימות אבל.." וואו עודד אוקי בסדר

שיר m

Well-known member
נראה לי שדנית גדולה יותר לא? היא לא איתם בכיתה...
וכן לדידי מגיע כל מה שהוא מקבל... למרות שבגדול הכוונות שלו לא רעות, הוא יודע להסתבך...

למעלה