ומה עם אור???
הכל אינטרסים. שלי סלע צריכה שישללו לה את הרישיון להיות אימא.

שמש צודקת. לא, אתם לא הפאוור קאפל! עוד פעם פרוטקציות?!

תודה, דנית, שנטשת אותו בהצגה על העגבנייה.

מה קרה לך, מולי, אתה יכול להיות חתיך שמחובר לצד הנשי שלו. חשבתי ששמש במד"א.

הסצנה הזאת כל כך עצובה. כבר שראיתי אותה.

בחייאת, בנרו.

הגרסה הכי מוזרה לכל העולם כולו אי פעם. לא מיצינו את הבדיחות האלה בכלל. מה להקה צבאית?

מסכנה אור. אבל שיר חמוד ברקע.

שמש, את הרגע הרסת את הכל... אדם עם התקף לב! וואו.

אז למה לא הקלטת עם ניר, דידי? לא שמתי לב, דנית.

בנרו ומולי, שניכם הרסתם לעצמכם את העתיד.

יש פה מישהו שנוגע בזקן? מטריד.

אביב, ממתי אתה מעורבב עם ליהי? צבא האמת של ליהי! מפציצים בדיסקים. אי אפשר להגיד למיקי שהוא הורס את הפיצה?

מולי, לעזאזל, תקשיב! אלינור וקסלר. אדם סלע. ושמש ראובני, שעכשיו מצטרפת אליהם במד"א. מולי טיים יהיה אחרי שהיא תקזז את כל הזמן שהשקעת בחקירה.

הקומנדו הזה...

איפה דריה?!

מסכנה אור.

מי חשב ששרון המורה היא מורה נעימה ואכפתית? מסכן בנרו.

אה... רק... שאלה... ניר לא הופיעה כל הפרק, ורק בסצנה האחרונה כן? לא שדנית לא שרה יפה, אבל ניר... איזה פרצוף מסכן ועצוב. איזו דמעה.

פלאשבקים!

ניר מעמידה פנים שהיא לא מקנאה לדידי. אגב, בסוף הם יקליטו ביחד. אני יודע את זה.

דידי פרסם תמונה שלו בזמן איכות עם הידידה הטובה שלו דנית הלוי. דריה בשוק, ניר אומרת שמותר.

ליהי העלתה תמונה שלה עם העוגה על הפנים וכתבה שהיא לא מתרגשת. דריה חייבת את המתכון, ושמש מפנה אותה לקומנדו. דריה רוצה להצטרף אליהם. באיזה שלב מוסיפים את הפרצוף של ליהי? ואגב... היא עדיין רוצה שאביב ינהל את המועדון שלה. אולי אפילו הוא יזרוק את הפיצות הדוחות של אבא שלו על הדר!

בנרו העלה תמונה עם כדורגל וכתב שאין מחיר לחופש. אור כועסת עליו, דידי ויחזקאל עצובים בגלל הכדורגל, ודריה גם רוצה לצעוק על ליהי ולקבל חופש. היא צעקה, אבל לא עבד. אגב, הוא מתעמת עם ליהי בוואטסאפ והיא אומרת לו ליהנות במוסך של אבא שלו, והוא אומר שהיא תיכשל אם היא תנסה להיות כמו שלי. והוא גם מספר למולי שהוא עזב.

אביב קרא לחבר'ה לטעום את הפיצות החדשות. כולם יודעים שהן מגעילות, ומתברר שמיקי הכריח אותו לפרסם את זה.

מולי פרסם הודעה ששמש הלכה לאיבוד. דריה אמרה שהמוצא הישר יכול לשמור אותה. שמש מעוצבנת.

דריה עדכנה את יחזקאל שבנרו התפרץ על ליהי. אבל הוא מגיב לה רק אחרי שהיא אומרת שהיא התגעגעה.

אור העלתה תמונה של שמש, אחותה האמיתית. אבל תחלופת ה"חיים שלי" הסתיימה כשדריה כתבה "בחילה שלי". ככה הן גם מתכתבות: שהן קוראות אחת לשנייה "אחותי" ואור מסרבת להכיר בסיוון כאחותה, אלא רק כאימא של זאת שילדה אותה.

ושמש פרסמה סוד:

"סוד! אסור שאף אחד יקרא!
אוףףף, מולי צודק, צריך להשקיע בזוגיות..מצד שני מד"א זה חלום שלי, זה נראה לי מטורף להצליח להציל חיים של אנשים! אם יבוא יום ואצטרך לבחור בין החלום שלי למולי, לצערי אבחר בחלום שלי ואצטרך להיפרד ממולי, אני לא מאמינה שאני אומרת את זה... ואני מקווה שלא אגיע לזה, אבל אולי בקרוב זה מה שאעשה
"

היא גם פרסמה שהיא רוצה להגשים את החלום הזה. מולי אומר שהחלום שלו זה שהיא תבלה איתו קצת. דריה רוצה שהיא תתרום את גופה למדע (ואור אומרת שהיא כתבה בכלל מד"א).