פלאשבק

lady polegra

New member
פלאשבק

כמה זמן לא הייתי פה. כמה זמן לא ראיתי את הרקיע. מישהו מהותיקים עדיין פה? התגעגעתי..

lady polegra

New member
אממ אז ככה

התקבלתי לאוניברסיטה אז אני בבית פעם ב... בגלל זה אני גם לא יכולה לראות את הרקיע.. שזה דיי מתסכל. עבדתי המון כל הקיץ ועכשיו לומדים. נהנת מהחיים. מה אצלך?

פה הבעיה..

אין לי מושג מה אני רוצה ללמוד... בגרוש אין לי מושג, אני מניחה שאוניברסיטה, אני מעדיפה כמובן ת"א, קרוב לבית, אבל בהנחה ואני אקבל עתודה אבל אוניברסיטה אחרת.. אני חושבת שאז אני אלך כבר לאן שיקבלו.. אבל לפני כל החלומות היפים, שיקבלו קודם. מה את לומדת? ואיפה?

lady polegra

New member
אז קודם כל

שיהיה לך המון בהצלחה. אני לומדת בב"ש.. והאמת עדיף ככה. ב"ש עדיפה בהרבה על ת"א.

yonco

New member
../images/Emo26.gif

לא רוצה להיות מעצבן, אבל את השיחה האישית בבקשה תמשיכו במסרים ולא על גבי הפורום. תודה!

ואיי אתם לא תאמינו !!!!

כמה זמן לא רשמתי בפורום השולט הזה מסיבות שהמחשב שלי היה בפירוק והוא היה מזה מקולקל ואני מזה מצטערת אבל ברור שראיתי הרקיע השביעי לא פספסתי יום אחד מעכשיו אני ארשום כי המחשב שלי עכשיו בסדר ודרך אגב שהראיתי לחברים וחברות שלי את הפורום הם מזה התלהבו ואמרו שהם יתחלו לראות אבל בסוף זה לא הצליח טוב.. אבל רק שתדעו לכם אני מזה שמחה בשבילי ובשביל כולם שיש את האתר השולט והמקסים הזה נמשיך ככה ושבת שלום לכולם + מנוחה

למה אין החוליה חלשה ????../images/Emo7.gif

יש משהו חדש ואף אחד לא עידכן אותי ??????????????????? בכל זאת המחשב שלי היה מקולקל !?!?!

למעלה