פלאש באתר הרשמי של הקהילה!

Pete® Pan

New member
פלאש באתר הרשמי של הקהילה!

דברים טובים מגיעים לאתר שלנו! בקרוב יהיו הרבה דברים שייעלו מאוד את האתר ויעלו אותו ברמתו! 1. טכנולוגיית פלאש:
אנימציה דינאמית, תפיח חיים באתר שלנו!
נוכל גם לשלב מוזיקה אינטראקטיבית באתר!
כיום אני לומד תיכנות בפלאש - מה שיאפשר בעתיד ליצור כל מיני משחקים אינטראקטיביים ומדליקים באתר.
ניתן כבר לראות באתר שלנו אנימציית פלאש בבאנר של הדף הראשי http://users.tapuz.co.il/yr 2. קוד בשפת PHP:
האתר יהפוך להיות יותר אינטראקטיבי וישלב טכנולוגיה שתאפשר לגולשים להיות חלק מהאתר.
תגובות לכתבות מתוך האתר
מילוי טפסים שיוטמעו באופן אוטומטי באתר (לדוגמא: רשימת התפוצה) 3. שרת צ'אט משלנו
ישנה אפשרות של שילוב צ'אט מעוצב מדמויותה של הסידרה שלנו...!
בהזדמנות זו, הייתי רוצה להגיד לשחר איזה עבודה מדהימה הוא עושה באתר שלנו... בכל פעם שאני נכנס אני ממש נהנה לראות איזה דברים מקסימים שחר מביא לקהילה שלנו... שחר, בשם הקהילה אני רוצה להודות לך מאוד!

Pete® Pan

New member
דבר נוסף - שרת ההורדות יחזור לפעול

שוב נוכל להעלות חומר לאתר. השרת שהיה לנו להורדות ירד אבל בעוד כמה זמן אני מקבל שוב שרת עוד יותר מהיר ועוד יותר טוב, עם טונות מקום לאכסון ובלי הגבלת רוחב פס... כל הסרטונים יחזרו לאתר ועוד אחרים יווספו!

Dawn12

New member
../images/Emo9.gif שוב תודה

ולכל אלו שרצו לדעת מתי תחזור פינת הסרטונים לפעולה - אז כמו שרונן אמר - זה יקרה בקרוב. כל הפרומואים שהיו בתקופה האחרונה בארה"ב יופיעו שם להורדה. שום דבר לא הלך לאיבוד

יפה! ../images/Emo151.gif ../images/Emo26.gif ../images/Emo68.gif

מוזיקה אינטקטיבית
מנגינת הצעירים + מנגינות הרקע שבתוכנית שתתווספנה במיזוג יפה ברקע (רקע על הרקע
) משחקים אינטראקטיביים
1. משחק שמטרתו לעזור למילדרד הזקנה לעבור את הכביש, כשמנגד טרישה והטנדר צצים מכל עבר ומנסים לדרוס אותה. 2. משחק "מהפך" - ניקי תהיה האורנה דץ שלנו, ותעזור בהלבשת כל דמות ודמות כאשר יינתנו אופציות הלבשה שונות ומגוונת. 3. השקה את הבילי! (משהו בסגנון הברטנדר) 4. דיגר (גולד דיגר
) ויקטור ניומן במרדף אחרי הכסף. כפתור F1 יורה בג'ק שרודף אחריו כל פעם 5. משחק טריוויה בהנחיית ליאנה לאב (מתי ניקי ביקרה בפעם האחרונה אצל הגניקולוג? האם אי פעם מישהו אמר שהוא צריך לשירותים, לאיזה קטגורית בע"ח משויכת דיאן?) 6. המבשל הכושל - מיימי מול מיגל (משחק לשני שחקנים
) ותתחילו לגבות כסף על כל ביקור באתר

Pete® Pan

New member
פ-ח-ח-ח-ח-ח-עעעעעעעעעעע!!!!!!!

קרעעעעעעעעתי לי את ה-)*&$#_#@#@*#&*$%#@% (ביצים!) חחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!! אני נשפךךךךךךךךךךךךךך פה מצחחחחחוק!!!! חחחחחחחחחח!!!!!!
תותח, אתה, תותתתתח!!!!

קיית1

New member
../images/Emo6.gif גדול! רעיונות נפלאים

ברוך השב... שחר ורונני חייבת להגיד שוב תודה גדולה על האתר הנפלא הזה!

Pete® Pan

New member
מממ...

את מתכוונת "שחר, אני חייבת להגיד לך שוב תודה על האתר..." שחר תותח! הוא הקים חתיכת אתר קטלני! כל הכבוד... אני רק עזרתי בחלק הטכני של האתר... אבל בכל זאת, אין בעד מה, I guess... אני שמח שאתם נהנים!!!

Dawn12

New member
פשוט קורע!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

כולנו צוחקים אבל אנחנו עוד עשויים להפתיע אתכם בעתיד!
(למרות שהקטע הזה תלוי בעיקר ברונן). אישית אני הכי אהבתי את המשחק הראשון. כבר ממש אפשר לדמיין אותו. טרישה דופקת רוורסים עצבניים על מילדרד כשברקע הסאונד המתבקש: "את חושבת שאני מופרעת?!?"

למעלה