פלאש מקבל סדרת טלויזיה

• פותח הנושא Guid
  • פורסם בתאריך

Guid

New member
פלאש מקבל סדרת טלויזיה

http://www.newsarama.com/18522-repo...e-action-on-cw-thanks-to-arrow-s-success.html

שמעו, זה עשה לי את היום!
אני מאלה שמאוד אוהבים את מה שהולך ב-Arrow, ולדעת שאותם בחורים שאחראים עליה יהיו אחראים גם על פלאש- אלו חדשות טובות מבחינתי!
מה גם שיש דיבורים על סרט לפלאש ב-2016, ולפי הדיווח בכתבה שהבאתי, ככל הנראה שהסרט והסדרה לא ייתנגשו! זה אדיר!

מה אתם אומרים?
מישהו פה בכלל צופה ב-Arrow חוץ ממני, או שאתם בתסביכי פוסט-סמולוויל?

Guid

New member
וכשאני חושב על זה עוד קצת,

אם אין התנגשות בין הסרט של פלאש לסדרה של פלאש, והסדרה של פלאש תהיה מקושרת באופן ישיר לסדרה "חץ", ומן הסתם שלא תהיה התנגשות בין הסרט של פלאש ל"איש הפלדה"....
אז יש מצב ש-DC עושים יקום משותף בין הסרטים והסדרות שלהם?
יש מצב ש-Arrow ו-Man of steel הם למעשה באותו היקום...?

זה יהיה ממש מגניב, אם כן

mulon1984

New member
עד שאין טריילר אסור להאמין לכלום

ולא משנה מה הם מבטיחים, פתאום יבוא נולאן ויחליט שהוא רוצה שהסרט לא יהיה קשור לסדרה, ובלאגנים, וריבוטים, ובלה בלה בלה...

Guid

New member
כמובן, כמובן.

אתה צודק, אבל לאחרונה היו לא מעט שמועות לגבי סרט של פלאש ב-2016, ועכשיו באה ההכרזה הזאת שקצת עושה סדר בדברים...
אז אני נוטה להאמין שכרגע DC כן בכיוון.
אבל כמובן, ללא צל של ספק, שהכל יכול להשתנות.
ועם זאת אני נוטה להיות אובר-אופטימי ואני מאוד רוצה להאמין שהתוכניות האלו ייצאו לפועל. מאוד.
זה יהיה פשוט אדיר.
ועוד הם מתחילים עם פלאש... איזו התגשמות חלום.
רק חסרה לי הופעה של נייטווינג באחד מהסרטים הבאים (או הפרקים של "חץ"), ואני מסודר.
(בכל זאת, לקחו לנו את נייטווינג מיאנג-ג'סטיס, הם חייבים לנו אחד)

mulon1984

New member
אתה רוצה שנדבר על הכרזות?

אתה זוכר את ההכרזה המפורסמת על כך ש"איש הפלדה" יכיל בסיס לליגת הצדק? אתה זוכר את ההכרזה שיצלמו שלושה סרטי Green lantern ברצף וישחררו אחד בשנה כמו שעשו עם שר הטבעות?
אז הכריזו...

Guid

New member
לגבי גרין לאנטרן-

לא שמעתי על זה (לא הייתי חזק בקטע של קומיקס בזמנו). מזל שלא יצא לפועל, בכל אופן.

ולגבי הרעיון שאיש הפלדה הוא בסיס, אז זה בדיוק מה שקורה פה:
DC וערוץ הטלוויזיה CW הם בבעלות של וורנר.
DC מדברים כבר המון זמן על סדרה לוונדר-וומן שלא יוצאת לפועל ושכרגע נמצאת בהקפאה.
DC מוציאים סדרה שנקראת Arrow, שהיא אדפטציה לחץ הירוק. הסדרה מאוד מצליחה.
DC מוציאים את "איש הפלדה" בהכרזה שבמידה ויצליח, הוא ייפתח פתח להגעה של שאר חברי ליגת הצדק (כשבתכנון המקורי שלהם מלפני שנה הם דיברו על סרטים לוונדר-וומן ופלאש. כן, כבר אז)
"איש הפלדה" מצליח, וורנר מכריזים על ספין-אוף ל"חץ" שיעסוק בפלאש (ומכריזים על זה בדיוק היום, כששוחרר ה-DVD של האנימציה של פלאשפוינט- סיפור שבמרכזו נמצא הפלאש. אולי זה לא קשור, אבל אני מאמין שזה כן)
בנוסף, וורנר ו-DC מכריזים שכן מתוכנן סרט לפלאש, ושהוא לא ייתנגש עם הסדרה של הפלאש!

אה, וכבר אמרתי שבסרט הבא של "איש הפלדה" יהיה את באטמן?

אז באיזו צורה "איש הפלדה" לא פתח פתח לליגת הצדק?

mulon1984

New member
אל תנסה להצדיק אותם בכוח

הם הבטיחו שהסרט של איש הפלדה יכיל בתוכו מבחינת עלילה בסיס לליגת הצדק (מספיק ברור עבורך?).
זה לא קרה.
מה שכן קיים זה סדרה של נקודות והכרזות שאתה מחבר ביניהן למרות שאין ביניהן באמת קשר,
בתקווה שזה יוביל לתוצאה שאתה רוצה לראות.
אפשר להירגע.
רוב הסיכויים שלא תהיה סדרת פלאש ולא שום סרט חוץ מסרטי בטמן וסופרמן.

Guid

New member
לנבא מה ייקרה אני לא יכול,

אבל אני לא חושב שההכרזות שציינתי הן חסרות קשר.
חלק מהדברים שציינתי הם לא רק הכרזות, אלא פרוייקטים קיימים שרצים ומתגלגלים.

זה ש-DC לא סיפקו את הבסיס המוחשי והממשי לליגת הצדק במסגרת "איש הפלדה" הראשון בסדרה, זה משהו אחר.
ונכון, אתה צודק כשאמרת למעלה שאלה דברים שמשתנים כל הזמן ואין שום דבר מוחלט עד שזה באמת יוצא לפועל, נכון.
אבל כשוורנר ו-DC באים בהכרזה כזאת לגבי העתיד של הסרטים והסדרות שלהם זה לא נשמע כמו "הבטחה שאולי יהיה", זה נשמע יותר כמו ביסוס דרך לפרוייקטים העתידיים.

אבל, אין ספק שימים יגידו.

למעלה