פלאש ראשון של 4 ג'יגה

bitonano

New member
טוב שאף אחד לא חיכה, הנה תשובות למה

היה לי כזה של 128MB, הנגן הראשון שלי. הוא היה כזה מחורבן, שנה ראשונה 3 פעמים החליפו לי לחדש. אין לו מסך אז הממשק והנוחות מחורבנים ומה שנשאר זה האיכות ששם הוא היה טוב. השאפל 4 ג'יגה שייצא יותר טוב ממנו..

stardust19

New member
באמת עדיף כבר את השאפל- במחיר כזה

ובאיכות לא איכות אני מעדיף את השאפל. טוב שגם לא מציעים אותו במחיר של IPOD ן IRIVER של ה 20 גיגה

orimaor

New member
כמה דברים

האיכות של השאפל לא כזאת מדהימה. אותי מעניין כמה מהאנשים שמדברים על המעבד סאונד "המדהים" שלו באמת השתמשו בנגן? אני השתמשתי בוא נגיד שאין לו יתרון על הIRIVER IFP. להזכיר לך הקראייטיב הוא לא נגן רע כול כך ויש לו איכות לדוד שלי יש את הגרסה של ה128 4 שנים כמעט ועוד לא קרה לנגן שום דבר והוא מששתמש בו בצורה די אינטנסיבית. טוב הPDA STORE לא הכי זולים בעולם ברגע שהנגן הזה יופץ בצורה המונית יותר המחירים ירדו לאזור ה1000 להערכתי. דרך אגב בG3 של השני ג'יגה עולה אותו דבר הוא נגן הרבה יותר טוב אבל יש בו פחות מחצי הזיכרון כאן.

יאיר B

New member
הערה על PDA STORE

נראה לי שהם מוכרים מכשירים מיבוא מקביל. נותן השירות של PDA לקריאייטיב הוא מעבדות לנטרוניקס ("אחריות לשנה במעבדות לנטרוניקס"). היבואן הרשמי של קריאייטיב בישראל זו חברת "איסטרוניקס". [האם הדימיון בשמות המעבדות הוא מיקרי?
] סתם הערה.

orimaor

New member
לא

הדימיון הוא לא מקרי. יש חברה שקוראים לה לנטרוניקס והיא מפעילה מעבדה החברה יושבת ברמת גן. דרך אגב חברת בנצ'מרק (RIO) שולחת לתיקונים שם את הנגנים שלה. ואיך אני יודע כי לפני כמה זמן חיפשתי לקנות בטריה שנייה לזן מיקרו שלי. שדרך אגב אני די רוצה להחליף או לHD5 או X5 . (לא שיש לי משהו נגד הזן הוא מצויין פשוט אני צריך יותר נפח)

יאיר B

New member
איפה אפשר לקנות אותו בארץ?

לא ראיתי אותו באתר של ישפאר (היבואנית). מי מיבא אותו?

TheRealDeal

New member
אולי PDASTORE או ביי4לס..

אם לא, אז עדיין לא התחיל הייבוא שלו לארץ.. כמו תמיד, סוני מגיע באיחור גדול... קראתי באחת התגובות על המכשיר בAUDIOCUBES, שהEQ וכל מיני אפשרויות שלו, לא יפעלו על MP3, אלא רק על ATRAC (אבל אני ממש ממש לא בטוח בזה, זו רק תגובה אחת שראיתי דיי מזמן).

יאיר B

New member
נושא ה-EQ נכון גם לדגם HD3

שמשווק בארץ. התגלגל לי לידיים נגן כזה ואני יודע שיש בעיה עם כל נושא ר-EQ אצלו. ה-EQ עובד רק דרך פורמט Atrac 3 הקנייני של סוני. קבצי MP3 ו-WMA ניתן להפעיל EQ שמותאם אישית (מבוון ידנית) אבל לא ניתן להשתמש באופציות המוכנות מראש (ויש כמה מעניינות). זו אחת הבעיות הגדולות של הנגן הזה.

matke

New member
הנה הביקורת מcnet/

http://reviews.cnet.com/Sony_NW_HD5_Silver_/4660-10619_7-6246627.html

TheRealDeal

New member
PDASTORE הם יבואן 'אפור'

כמו buy4less, הם מיבאים מארה"ב נדמה לי, ומכשירי האייריבר שנמכרים שם הם אמריקאים.

BanjoKazooie

New member
מעניין שלא ראיתי אותו באתר של קריאט

באתר של קריאטיב... איפה הנגן הזה בדיוק? 4 ג'יגה.. מובו.. אין

למעלה