|פלא| הפרק היומי

|פלא| הפרק היומי

תקציר הפרק: אלכס מביא את המכונית של ניק לטיפול אצל מוירה. מוירה נוגעת בהגה ורואה חיזיון. היא מודיעה להם שיהיו צלצולים ומשהו רע יקרה.(ותזכרו את זה כי זה מאוד!! חשוב) בנתיים הספר של מג יוצא לאור והיא מגלה לטרי שכל הספר הוא בעצם על הסיפור של ג'ודי. ג'ודי קוראת את הספר של מג ומתעצבנת עליה, מג מחליטה שבשביל להגן על ג'ודי ולכן היא נוסעת מגלגאלן. ויש עוד ענינים: הארי ואלכס רבים (מזמן לא קרה) רוב מטיח להם את האמת בפרצוף (לא עליו תרגעו). הסיפור של רוב מתחיל לעלות שוב. והסוף המעולה של הפרק (או שלא כל כך מעולה.. תראו בעצמכם
) צפיה נעימה

Nira 222

New member
אני לא זוכרת מתי לאחרונה אמרתי

את זה אבל היה פרק מעניין ומותח (לשם שינוי!) הריבים של אלכס והארי הורגים אותי בכל פעם מחדש, אבל מה, הגעתי למסקנה, אני אוהבת את שניהם. איזה בכי השפרצתי כשרוב הגיע אל ג'ודי... וכל הקטעים בעקבות החזיונות היו קצת מלחיצים... בקיצור, אחלה פרק.

אני ממש אהבתי את הסוף

כי ברור מה הולך לקרות
(אני מצטערת שאני עושה את זה ) ממש היה עצוב לי שרוב הגיע לג'ודי .. ביחוד שהוא קרא לה אנה

דנדושי1

New member
אז ככה...

אלכס ורוב נסעו שניהם לעיר ובדרך הארי מתקשר אליהם לחזור,אלכס רב איתו רוב אומר להם שהם צריכים להעריךשיש להם אחד ת'שני והם חוזרים הביתה. בדרך הם רואים שג'ודי נתקעה בעץ עם האוטו (אחרי שהיא שמעה צלצולים של כנסייה) ורוב טס להציל אותה כולו לחוץ והוא קורא לה אנה-כמו אישתו שגם מתה בתאונת דרכים [זההיה כזה עצוב וכואב שראו אותה ואת הדובי של הבן שלו ושהוא קרא לג'ודי אנה!!] אח"כ אלכס שואל אותו על זב והוא מאשר. מוירה באה לדרוברס להביא משו ואומרת להם שצרות באות בשלשות ועכשיו חסרה עוד אחת ואז היה צלצול [!!] טלפון. טס וניק חוזים בשבוע הבא הביתה. בסוף מוירה נכנסת לאוטו של ניק נראה לי ומקבלת עוד חיזיון של משושעף בין עצים ומתרסק כזה- מן הסתם המטוס שלהם... היה פרק ממש יפה היום. אני מקווה שכל העונה תהיה כזאת!!

זה ברור למי שיודע (כמונו)

אבל למי שרואה בלי לדעת מהאמור לקרות לא ממש ברור מה אלה כל הצמחים שמוירה רואה .. זאת יכולה להיות גם תאונת דרכים שמישהו נתקע בשיחים.

דנדושי1

New member
בלי ההמשך!!!!!

אלכס ורוב נסעו שניהם לעיר ובדרך הארי מתקשר אליהם לחזור,אלכס רב איתו רוב אומר להם שהם צריכים להעריךשיש להם אחד ת'שני והם חוזרים הביתה. בדרך הם רואים שג'ודי נתקעה בעץ עם האוטו (אחרי שהיא שמעה צלצולים של כנסייה) ורוב טס להציל אותה כולו לחוץ והוא קורא לה אנה-כמו אישתו שגם מתה בתאונת דרכים [זההיה כזה עצוב וכואב שראו אותה ואת הדובי של הבן שלו ושהוא קרא לג'ודי אנה!!] אח"כ אלכס שואל אותו על זב והוא מאשר. מוירה באה לדרוברס להביא משו ואומרת להם שצרות באות בשלשות ועכשיו חסרה עוד אחת ואז היה צלצול [!!] טלפון. טס וניק חוזים בשבוע הבא הביתה. בסוף מוירה נכנסת לאוטו של ניק נראה לי ומקבלת עוד חיזיון

למעלה