פלוגת החה"ן ה"מקוללת"?...

nahsh

New member
כתבה מופרכת

קודם כל, כל פעם שהיה פיגוע במוצב כלשהו בלבנון, היה כתוב בעיתון שהמוצב מכונה בצה"ל "מוצב המוות". זאת תמיד הייתה המצאה של הכתב שלא הייתה מבוססת. אני משוכנע שכך גם כאן. פלוגות רבות איבדו חיילים רבים במשך השנים ולא המציאו מיתוסים משונים. הפלוגה בה שירתתי בסדיר, איבדה שני קצינים באסון המסוקים, שישה אנשי צוות בשני פיגועים נגד טנקים בעימות הנוכחי, ורבים רבים מחייליה ביום כיפור. מה זה אומר? כלום! אגב, אני מתקשה להאמין ש"דותן" הוא ראשי התיבות המצויינים בכתבה. פלוגות הנדסה רבות נקראות כך.
 

agnostic

New member
פלחה"נים מקוללים...

כשחושבים על זה יש בזה באמת משהו... פלחה"ן נחל באסון המסוקים, ותקרית קשה בלבנון.ץץ חה"ן גבעתי , גם בלבנון, גם בשטחים.. חה"ן צנחנים, נדב מילוא ז"ל בלבנון... כמה מעודד שאני גם בצוות חה"ן במילואים... גם אני מקווה שלא יידעו עוד צער.
 

ניר נגר

New member
ידידי, במערכות ישראל נפלו

מעל 20,000 חיילים, לא מאמין שכולם מהפלח"ן. תשמור על עצמך ולא משנה באיזה חיל אתה. וגם אני מקווה שלא יידעו עוד צער
 

רטוש

New member
רצוי באמת לא להגרר למיסטיקניות

מיותרת. זה בדיוק מה שהחמאסניקים רוצים ליצור אצלנו פחדים כמהים (וחייבים להודות שהטקסים הקניבלים עם הגופות מחזקים את המגמה הזו). הטרור הפלסטיני לומד את שיטות הליחמה של החיזבאללה ומנסה ליצור מאזן אימה פסיכולוגי שאינו קשור דווקא למאסן כוחות - כפי שעשו כך החיזבלונים. מחקרים מראים שהשפעה הפסיכולוגית של הגברת האימה אצל החייל הישראלי בלבנון בסופו של עניין החלישה את כושר עמידותו בקרבות בד.לבנון. רצוי שניפול למלכודת הרגשית שמטמינים לנו.
 
למעלה