פלוטו בריבוע לאורנוס

um1111

New member
פלוטו בריבוע לאורנוס

שלום לכולם,
אני עוקב אחר ההיבט של פלוטו ואורנוס של שמתרחש החל מ 2012 ואמור להסתיים במרץ 2015, ואני שם לב לכל התהפוכות שקורים בעולם הקואופרטיבי מצד אחד והעצמת האינדיבידואליות של הפרט מצד שני. רציתי לדעת, האם ההיבט הזה משפיע על אנשים מסוימים יותר מעל אחרים? לדוגמא, אצלי במפה גם אורנוס וגם פלוטו נמצאים בבית בלוע בצמידות לזנב הדרקון ברום שמיים. בנוסף אורנוס הוא שליט של בית 3 אצלי שהוא גם בית בלוע. במהלך שלושת השנים האחרונות אין לי כיוון מקצועי, האם לאחר המעבר הזה אפשר לומר שהכיוון המקצועי שלי יתבהר?
תודה מראש
UM

Y. Welis

New member
הייתי יותר ממקד במדינה ואיך זה נראה במפה שלה

&nbsp
מבחינתי אגב האביב יהיה חיובי -
* צדק יוצא מהנסיגה בתחילת אפריל ורץ עד אוג' לסוף אריה ואז לבתולה (תקופה מעשית - גם בעבר, 92' ו-03');
&nbsp
* סאטורן מצידו חוזר לעקרב ליוני-ספטמבר - לקיץ טוב, יש לקוות... סיכוי למוצלח יותר מהקודם. לפחות הקלה לפני ההתמודדויות הבאות (ידגדג שוב את הזוויות הבעיתיות אצלי באוקט', אבל הפעם מהר).
&nbsp

עקרונית סביר להניח שכן

אבל זה תלוי יותר בך מאשר באורנוס. הקושי לדעת נעוץ גם הוא באי רצון פנימי לקחת אחריות על הידיעה שעשויה להגיע: אם אכן תרצה לקחת אחריות על התהליך הזה כולל על הליכה עד הסוף עם הדרך, כנראה שיהיה לך קל יותר לעשות זאת כשאורנוס יצא משם.

um1111

New member
תודה, אני יודע שזה תלוי בי, אני שואל

באופן קצת יותר כללי, האם הריבוע הזה משפיע על אנשים מסויימים יותר מאשר לאחרים (בגלל המיקומים של פלוטו ואורנוס במפה האישית) וכתוצאה מכך אותם אנשים נדרשים לשנות מסלול מקצועי וכד'?
לגבי אחריות על התהליך, אני לא חושב שיש הרבה ברירה
.

UM

um1111

New member
אני חושב שגם אני צפוי לתקופה חיובית

- יופיטר שליט המפה שלי מגיע לרום שמים ויצמד ליופיטר נטאלי. תמיד שזה מגיע יש לי מעין התחלה של משהו גדול חדש, ב 92 - החלטה על לימודים בחו"ל ו ב04 התחלה של קריירה מאוד מכובדת בתחום הכספים.

- אורנוס שנצמד בעוד כמה חודשים לונוס שלי שהיא שליטת בתים 6 10 ו 11.

אתה בהחלט על סף תקופה מאתגרת

שילוב מעניין של יופיטר ואורנוס כזרזים של פעילות. תתחיל ליזום ותראה לאן זה לוקח אותך. לגבי יופיטר - זה לא קורה מעצמו, הוא ממש זקוק ליזמה כדי לתמוך בה. לגבי אורנוס - שינוים בדרכי חשיבה וניקוי פחדים. הגיע הזמן להעז יותר. בהצלחה\!

Y. Welis

New member
אגב סאטורן בנסיגה 'טוב' יותר מרגיל?... מקוה שכן.

מה-15 לחודש. אולי יתקן מה שהרס.

אין טוב או רע אתה יודע..

כשסטורן הולך קדימה הוא מעביר את החוויה והרגשות סביבה, כשהוא הולך אחורנית - זהו זמן לקבוע עובדות בשטח בעקבותיה. אז כן, זהו זמן טוב לשנות את מה שעשה כשהלך קדימה, או לפחות לשנות את הסטייט אוף מיינד..

Y. Welis

New member
דבר אחד טוב עורה הקושי - מאלץ אותך לפעול בנחישות נגדו

למעלה