פלוטו כלבלב

פלוטו כלבלב

שלום לכולם מטרידות אותי השורות החסרות.. אם תוכלו להשלים אודה לכם.. פלוטו כלבלב מקיבוץ מגידו יש לו הכל מרק ועצם זה טוב ויפה אבל בעצם נמאס לא להישאר כך לבדו קרע את החבל נבח הב הב קפץ חיש מהר ונשא את רגליו הוא רץ ב_____(שדות?) הוא רץ בכרמים את מי הוא יפגוש מעניין מאוד יצור ירקרק משונה מי יודע מה שם היצור כמדומני צפרדע שלום אומר פלוטו ומה התשובה? קווה קווה וקפצה לבריכה אמרה לו קווה קווה וקפצה לבריכה ופלוטו שלינו שרוי במבוכה מתוך הבריכה מביטות בו עיינים של כלב.. מה יש שם מתחת למים? _________????? טוב אודה לכם...

Britush

New member
הייתי שמחה לעזור,

אבל אין לי מושג... אני עצמי זכרתי רק את 4 השורות הראשונות.

RainDrop

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif

אני חושבת שזו הפרה של זכויות יוצרים להעלות את כל הסיפור לכאן. לכי לספריה הקרובה למקום מגורייך וחפשי את השורות החסרות.

sagiberg

New member
זכויות יוצרים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום מיצי
לא יכולה לעזור לך אבל, להבא נא להקפיד על זכויות היוצר. יש להביא יצירה בשם כותבה.

Rene2

New member
הוא רץ בדרך, הוא רץ בשדות...

מתוך הבריכה מביטות בו עניים, של כלב מה יש שם מתחת למים _________________ ובא אלו דג ואומר לו ככה, כלבים במים לא זה לא טוב, צא ידידי היקר לחוף ... היום יום יפה הנרקיס פורח... מביט בו הכלב ונדהם ועצוב מדוע אני לא אוכל לעוף טוב אם לא עפתי אקפוץ וארוץ נכנס לרפת, שלום לך פרה את עושה קצפת, טיפש אומרת הפרה אני מייצרת חלב לגבינה היום יום יפה הנרקיס פורח אז גדי פלוטו שלי איה היית ניסתי, כנראה לא הלך, מהזכרון שלי מההקראה ליובלי, היום אני אקריא לה עוד פעם ויכתוב.

את באמת זוכרת הכל??

איזה יופי!! חשבתי שרק אני ככה זוכרת.. אבל אני חושבת שעכשיו יכעסו עלינו שוב... מציעה להתנצל....

למעלה