פלוייד מייווידר בדרך ל-MMA

favor

New member
פלוייד מייווידר בדרך ל-MMA

פלוייד מייווידר (Floyd Mayweather), למי שלא יודע נחשב לדעת רבים כמתאגרף הטוב ביותר בעולם כיום עם רקורד של 0-39 ככל הנראה בדרך לעולם ה-MMA כדיל עם מארק קיובן. אולי החדשה הגדולה של השנה ושוב ה-MMA עם עוד צעד שמחסל את עולם האגרוף בדרך לעלייתו כאחד מענפי הספורט הבולטים בעולם. לינק לכתבה: http://sports.espn.go.com/sports/boxing/news/story?id=3165552

talhorm

New member
O-M-F-G!!!!!!

כ"כ חיכתי לזה... כבר המון המון זמן זה הולך להביא כ"כ הרבה אנשים לMMA והלוואי שזה יתממש ופלויד לא סתם מתנהג בשחצנות האופיינית שלו ומשלה אנשים. פלויד בMMA הולך להיות גדול, המתאגרף הכי טוב בעולם P2P והוא גם לא מבוגר בן 30, אבל בכל זאת אם הוא יפסיד אני לא יכול להגיד שאני לא אשמח, שמעתי שהוא דיבר כ"כ הרבה חרא על MMA בעבר, ויהיה מגניב גם לראות את המתאגרף הטוב ביותר בעולם חוטף טייקדאון ומפסיד בהכנעה או יותר פדיחה נוקאואט אחרי גראונד אנד פאונד
הבעיה זה הכסף... פלויד בטוח לא בא לעשות את זה בשביל הכסף, כי באיגרוף יש את הכסף הגדול והוא עשה את ה-כסף הגדול, ואפילו למארק קיובן אין מספיק כסף כדי לזרוק לפלוייד על קרב אחד, אז אני מקווה שהכסף לא ישחק פה פקטור שיגרום לפלויד להחליט. בקיצור אם זה יקרה, HDnet Fights של מארק קיובן יכניסו אותה בהפוכה לUFC ויכנסו לתחרות בגדול.

JayneCobb

New member
WORK

פלויד מייוות'ר הוא הבן אדם עם הפה הכי גדול בעולם.... מה שעשה אותו מיוחד עד עכשיו הוא שהתחת (או אגרופים) כן פודים את הצ'קים שהפה שלו רושם.... אני אאמין לו כשאני אראה את זה... מדובר אחרי הכל בבן אדם שכבר 3 פעמים אמר שהוא פורש,וכל פעם חזר בשביל PAYDAY יותר גדול... ולכן,אני נוטה לחשוב שזה סתם תעלול יחצנות כלשהו.... וגם אם זה לא,אני לא רואה איך זה יהיה מוצלח... או שיצמידו לו יריב נחות כלשהו,ופלויד ינצח ב STAND UP בלי בעיות... או שירצו DRAW רציני,ויביאו יריב שיודע מה הוא עושה,וזה רק יראה שאין לפלויד מקום ב MMA בלי איזה שנה שנתיים של אימונים...כי קשה לי להאמין שתוך כמה חודשים הוא ילמד את המינימום של TAKEDOWN DEFENSE... שלא נדבר על BJJ או רסלינג...

FrecCo

Active member
אם זה יקרה, הוא רק יוכח את מה שכולם ב-MMA כבר

יודעים... למתאגרף טהור בלי רקע בקרקע אין מה לחפש ב-MMA. כל לוחם בינוני עם ידע ב-BJJ יכניע אותו תוך דקה וחצי.

למעלה