פלוס ילד מחפשת הומוסקסואל לחיים משו

tweetyt26

New member
פלוס ילד מחפשת הומוסקסואל לחיים משו

היי, שמי שירה, בת 26 פלוס תינוק מקסים בן חצי שנה, עדיין בארון... מחפשת גבר הומוסקסואל שרוצה להקים משפחה, להיות חבר טוב ואבא טוב עוד יותר, ושנוכל לחיות יחד בהרמוניה והבנה...

אבא גאה

New member
היי שירה ברוכה הבאה ../images/Emo96.gif

יש לי שאלות...: האם לתינוק הזה יש אבא ביולוגי אחר? או בנק הזרע? האם את בעצם מציעה לאותו גבר הומו נישואים ואימוץ חוקי של תינוקך. איך את בעצם רואה את ההרמוניה שבחיים משותפים?

tweetyt26

New member
תשובות לשאלותיך:

היי גם לך וברוך הנמצא... לתינוק הזה יש אבא ביולוגי בחו"ל שאינו רוצה להכיר בו כך שאין רישום אבהות. אני אכן מציעה לאותו גבר נישואין ושותפות בגידולו של בני באם נמצא עצמנו מוכנים לכך. ההרמוניה נוצרת, לדעתי, תוך כדי הבנה הדדית ורצון משותף לחלוק יחדיו משפחה על אף שהיא שונה ממשפחות אחרות. לדעתי נישואין עם גבר שהוא הומוסקסואל יכולים להוות פתח למשפחה מיוחדת במינה, במיוחד לאנשים הנמצאים ב"ארון" (כמוני) ורוצים פתרון הולם למצבם. הרמוניה בין שני אנשים אינה באה לידי ביטוי בהעדפות המיניות של בני האדם אלא בקשר שאפשר לפתח בלא שום קשר למין. לדעתי, ניתן לחיות חיים משותפים (ואף לקרוא לזה משפחה) מבלי קשר לחיים אינטימיים ו/או מיניים.

מפגש בין גייז לסביות סטרייטיות,להגשמת הורות

מפגש בין הומואים,לסביות,סטרייטיות. להגשמת הורות משותפת הליווי לאורך כל התהליך כולל ייעוץ פרטני ליחידים וזוגות לקראת הסכם הורות. המפגשים עם מנחה לעזרה עצמית ויועץ לקבוצות הורים וילדים ובליווי של שאר צוות מקצועי. בעזרת פורום הורות,נולדו כבר שישה ילדים. פורום הורות 03/6056122 050/710062 ת´´א י´´ם

א אלון

New member
מתאים לי

היי אני בן 35 ביסקסואל בארון, מחפש מישהי להקמת משפחה לכל דבר. אם מתאים לך לדבר תשלחי אי מייל ל [email protected]

למעלה