פלופ שהיה כך היה :

פלופ שהיה כך היה :

קאש . 1-2 אני עם A3 תלתן. פלופ 10 7 3 ר שני יהלומים. אני סמול . צק אחרי מהמר 10 ( קופה 16) - אני קול. טרן A. אני צק הוא מהמר 15 אני רייז ל50 הוא קול. ריבר יהלום. אני צ'ק הוא מהמר 100 ואומר לי "מה אתה משחק אותה אני יודע שאתה חזק". מה הייתם עושים?

Shaycus

New member
וואלה שאלה קשה

האמת שאין פה מספיק נתונים (על הבנאדם) אבל אני מאמין שהייתי מקפל (בעיקר בגלל המשפט שלו) סתם לפרוטוקול.. אני כ"כ שונא אסים חלשים שחבל לך על הזמן

raphaelgav

New member
מקפלים. היד שלך לא מספיק חזקה במקרה הזה.

יש הרבה קומבינציות של דברים שיכולים היו להיות לו, מסט על הפלופ עד לפלאש דרו בריבר. זורקים, ומחכים לתפוס אותו בפעם הבאה עם יד טובה יותר. אני אישית הייתי מראה לו את הקיפול ונותן לו להרגיש טוב עם עצמו, גם אם הוא בילף אותך, כי אז הסבירות שהוא ינסה לעשות זאת שוב עולה...

ראסטה2

New member
לא משווה בפלופ.

אבל אם כבר השוות ובא לך A ואז הוא עשה רייז חצי קופה בטורן ואז שילם לך את הרירייז זה אומר שהוא טיפה חושש מהאס אבל יש לו משו ו/דרו. כנראה היה לו 10 גבוה עם אפשרות לרצף שהוא קבל אותה בריבר. כי ההימור שלו בטורן היה מהוסס. חוץ מזה איך היו הרייסים פרפלופ?

raphaelgav

New member
בטח שמשויים בפלופ בשביל עוד שקל או דולר...

רק בשביל לראות פלופ...

raphaelgav

New member
אה סליחה לא הבנתי כמו שצריך מה שכתבתם.

גבולי מאוד להשוות על הפלופ...אתה צריך מזל. יש לך בוטום פייר. אתה חייב לפגוע. 80-90% מהפעמים שתעשה קול במצב כזה את זורק כסף...אבל בשאר המקרים אתה יכול לעשות הון.

למעלה