פלורה מתחילה לרקוד את הריקוד שלה בהצגות בכורה

פלורה מתחילה לרקוד את הריקוד שלה בהצגות בכורה

בסוף השבוע תועלה בבכורה הצגת תיאטרון בובות למבוגרים: " הריקוד של פלורה " - יצירתה של אביטל דבורי שגם ביימה שותפות ליצירה ומבצעות: יפעת וינר ( חבובית שלנו
), מוריה בן אבות, אורית ליבוביץ - נוביץ עיצוב ובניית בובות: אורית ליבוביץ - נוביץ עיצוב חלל ותלבושות: יערה צדוק עיצוב תאורה: אסי גוטסמן מוסיקה ועיצוב פס קול : בוריס מרצינובסקי ייעוץ אמנותי: אילן סביר ההפקה בסיוע מרכז תיאטרון בובות חולון
גם להצגה זו יוכלו חברי פורום תיאטרון בובות לרכוש כרטיסי ידיד במחיר הנחה: 45 ש"ח ההצגות יתקיימו ב: יום שישי 24.6 בשעה: 21.00 בערב מוצאי שבת 25.6 בשעה: 21.00 בערב יום ראשון 26.6 בשעה: 20.30 בערב במרכז לתיאטרון בובות - רח' רמז 13 חולון יפעת חבובית מספרת על ההצגה: " ההצגה משלבת הפעלה מודרנית של בובות, הדהוד היחסים בין מפעיל לבובה, קטעי מחול ופלמנקו, דינאמיקה קבוצתית ואסטטיקה ייחודית ומינימליסטית של תפאורה ותאורה שמדגישה את התנועתיות הרבה של הבובה והמפעילות שלה. אורית ליבוביץ-נוביץ יצרה את הבובה של פלורה הרבה לפני שההצגה נוצרה. הזהות של פלורה התגבשה מחדש במהלך החזרות ולאחר הפרזנטציה הראשונה חלה תפנית חדה בהבנתינו את הדמות. חקרנו לעומק את הרגשות שלה, הפחדים שלה ואת הרגישות שלנו לתנועה שלה כדי לחדד את הסיפור של הדמות והבעתו ללא מילים על הבמה. לאט לאט החלו מתגבשים להם חלקיה של ההצגה וגם הגורמים החיצוניים שמאפשרים לה ולנו לחיות בצורה כל-כך מיוחדת על הבמה- המוסיקה, התאורה , האביזרים והתלבושות כאשר על כל הפלא הזה מנצחת אביטל דבורי ומפיקה- סמדר חרפק – שמניעה את הלו"ז ואותנו " ואני מוסיף: תודו שזה נשמע מבטיח ומסקרן מאוד לראות את ההצגה ועכשיו כשיש לכם כחברי הפורום גם כרטיסי ידיד כל מה שנותר הוא: להזמין וללכת לראות

../images/Emo9.gif תיקון טעות: דווקא עם חבובית עשיתי בושות?

אני בוש ונכלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בקרדיטים שכתבתי בהודעה על ההצגה: " הריקוד של פלורה " שיבשתי את שם משפחתה של יפעת - חבובית כשותפה ליצירה ומבצעת אז שימו
בבקשה לתיקון יפעת ויינר הוא השם הנכון ולא וינר כפי שכתבתי בטעות סליחה יפעת
על טעויות משלמים ולכן אני מיד ניגש לערוף את ראשי!!!!!!!

כולנו מאחלים בהצלחה לחבובית - יפעת ויינר ../images/Emo23.gif

לרגל הצגת הבכורה שתערך הערב של : " הריקוד של פלורה " שבה היא משתתפת והיתה גם שותפה ליצירתה כולנו ובמיוחד אני מחזיקים לה ולכל הצוות
שההצגות יעברו בהצלחה ויגרמו הנאה, עונג סיפוק ואושר גדול הן לקהל הצופים והן לכל מי שעל הבמה, מאחורי הקלעים וההפקה. אוהבים אותך חבובית והרבה
כמובן שאנחנו מצרפים את איחוליינו גם לאביטל דבורי -יוצרת ובמאית המופע למוריה בן אבות, אורית ליבוביץ - נוביץ - שותפות ליצירה ומשתתפות ולעוד חבר טוב שלנו ושל הפורום: אילן סביר - יועץ אמנותי שהמרכז לת' בובות בניהולו סייע בהפקת המופע. להזכירם ההצגות מתקיימות הערב יום ו' 24.6 , מחר מוצאי שבת 25.6 בשעה: 21.00 בערב וביום ראשון 26.6 בשעה: 20.30 במרכז לת' בובות חולון אל תשכחו שיש לכם כחברי הפורום כרטיסי ידיד בהנחה אז מהרו להזמין בקופה!!!!!

למעלה