פלורה עולה לירושלים

יהבוליק

New member
והיא לא תתעייף בעליות.... ../images/Emo6.gif

זקנה שיצית מיוחד

נו איך היה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ספרי כבר אני סקרן ../images/Emo2.gif

איך עברה ההצגה? היה קהל? איך ומה היו התגובות? החילוף עבר בשלום???? מה את שותקת?! ספרי...

היה טוב מאוד!

פלורה הגיעה לאולם ומאוד התלהבה מהמערה שהופענו בה... הבמה הייתה קטנה יותר, ויותר חשופה, כך שהיינו צריכות להשתדל ממש לא לעשות תנועות מיותרות... האולם היה יותר אינטימי- נתן נופך אחר להצגה והיה קהל מלא. לא נשארו כרטיסים... החילוף עבר בהצלחה רבה! היה מרתק לעבוד עם אביטל כבימאית ושחקנית גם יחד ולחוות את התהליך המזורז של השבוע האחרון - עם כל הלחץ וההפיכה של כל הלו"ז השיגרתי שלנו כדי לעשות חזרות- הגענו לרגע של הנשימה לפני שפלורה מתחילה ללכת לתוך הבמה בשלום ובהתרגשות ובידיעה שהכל בסדר. לפני ההצגה שלנו ראיתי את "קו. נקודה" ומאוד אהבתי את הצורות הגיאומטריות שהופכות לחיות ואת קולות הילדים שמנחשים איזו חיה תהיה עכשיו... ביום שישי ראיתי 2 הצגות- "שלושת המוסקטרים"- הצגה מצויינת של בובות כפפה עם יותר מ40 בובות וצוות של 6 בובנאים ו3 נגנים לייב עם כלים מיוחדים (אקורדיון, תופים וחמת חלילים) על הבמה- היה מצחיק, משוגע וכל-כך כיף לראות את המכות שהדמויות חוטפות ואח"כ לראות את הבובות מקרוב על הבמה (בקרוב תמונות). אחרי כן ראיתי את גוליבר- "מסעותי לליפוט"- הצגה מעולה. השחקן, ג'ק שווילי, פשוט קוסם. הוא סוחף את הקהל בסיפורו של גוליבר ולוקח אותך איתו למחוזות מופלאים. הבובות נעשו ע"י עמית דרורי,הגאון (!), שיצר אוטומטות (בובות שמזיזים בצורה מכנית עם מנגנון של גלגלי שיניים) ויש שימוש נהדר בחלל ע"י הקופסאות שעל הבמה. המוסיקה מצויינת. מאוד נהנתי. הנה לינק: http://www.youtube.com/watch?v=-isWkEwhhdI. תמונות בהמשך. היה לי כיף לטייל בירושליים בלילה שאחרי ההצגה - היה מפוצץ באנשים, כיף לראות הצגות בבוקר ולהרגיש את אווירת הפסטיבל של שם, וממש כיף להופיע עם פלורה במקום אחר ולראות איך והאם זה עובד גם במערה... ונראה לי שזה עבד...

כמה כייף ומשמח לקרוא על החוויות שלך מי"ם

כאחד שהופיע בעבר לא מעט בתיאטרון החאן ( אומנם באולם הגדול אבל גם הוא הרי בנוי כמערה ) אני מזדהה עם ההתרגשות של פלורה מהמיקום המיוחד הזה. תמיד מרתק למצוא את התיאום הנכון בהופעה בבמות שונות מאלה שהורגלת במהלך החזרות או ההופעות הראשונות אני מוצא את עצמי נהנה להתמודד עם זה כמעט בכל הופעה שלי מאחר ואנחנו מופיעים בכל פעם בערים ואולמות שונים וההבדלים בגודלי הבמה, האורך, הרוחב, העומק, הגובה וצורת הבמה והאולם. כ"כ שמח לשמוע שכל הכרטיסים אזלו ושההצגה והחילוף עברו בהצלחה
כל הכבוד לכן ולאביטל על הקפיצה
וברכות החלמה מהירה לאורית
תודה על השיתוף בחוויות מההצגות שראית ומרוח הפסטיבל! אין לי ספק שי"ם בלילה מלאה אנשים וחוגגת פסטיבל זו חוויה מרהיבה חזותית ונפשית כאחד.

פ י ו ל ה

New member
נשמע מדהים חבוביתוש, איזה באסה

שהפסדתי את זה!! ודווקא כל כך חיכיתי לפסטיבל... אני מקווה שחלק מהדברים ימשיכו להופיע ואוכל עוד ללכת לחאן/תאטרון הקרון ולראות. אבל אין ספק שבירושלים יש אווירה מדהימה, זה אני יכולה לנחש גם בלי להיות שם :) תודה על הדיווחים, איזה כיף לקרוא!

למעלה