פלור

פלור

אני אוהב את דלפינה ומללה ושונא את פלור כי היא כזו מטומטת ורוברטה כזו בלתי נסבלת אני הכי אוהב רעות ואני מקווה שדלפי תתעלל בפלור עד סוף חייה אז אם לא דלפי אז מללה

מקסימו קלדרון דה לוז'ה הרוזן

הינו רוזן עשיר ומצליח, בן 27. הוא רוזן במדינה בשם קריקוראגן. הוא בן לאבא אציל ואימא דוגמנית, אשר התגרשו כאשר היה צעיר מאוד. מאותו הרגע, מקסימו גדל בין האצילות הנוקשת ובין המסעדות ובתי הקפה בהן הופיעה אימו. ה"סנדקיות", כפי שקרא לנשים שעבדו לצד אימו, התייחסו אליו כמו נסיך, טיפחו את גופו וגידלו אותו בצורה רעה ולא חינוכית. כל דבר שביקש מהסנדקיות הן נתנו לו, ללא מאמץ או ויכוח, העיקר שיהיה מרוצה וירגיש בנוח. מצד שני, עקב כך שגדל לצד נשים, מגיל צעיר למד מקסימו כיצד לחדור אל ליבן. כך גדל מקסימו להיות רודף נשים, בחור קשוח שאוהב לפתות ולשקר, אדם שמסוגל לצאת עם כמה נשים בו זמנית, מבלי להרגיש רגשות אשם, ללא רגשות חרטה וכמובן – עם יכולת שלא להתאהב באמת באף אחת מהן. החיים עם אביו, לעומת זאת, לימדו אותו על החיים במעמד הגבוה, המעמד האצילי, ועל כמה נושאים אתיים ומוסריים שאביו ניסה ללמדו, אך ללא הצלחה. אביו, אדם שמחזיק עבר צבאי מרשים ושופע, עבר תאונה קשה ונהיה לנכה ומוגבל. זו הייתה המכה הראשונה שפגעה במקסימו, שעד לרגע התאונה חייו היו שקטים וללא שום דאגות. למקסימו היה לא פשוט לחיות ולטפל באבא נכה. המכה הרגשית השנייה הייתה כשמקסימו התאהב בפעם הראשונה באמת באישה, שהתאהבה גם בו, אך הייתה היחידה שגם נטשה אותו, ללא רחמים וללא סיבה מוצדקת. מאותו הרגע, מקסימו הפך למאצ'ו המזלזל בנשים והדבר היחיד שעושה זה לפתות אותן כדי להיכנס איתן למיטה, ואחר כך לזרוק אותן לקרשים. הנשים, חוץ מלהיות מטרה ניידת כדי לספק את צרכיו האישיים, הפכו להיות גם דרכו האישית והמיוחדת כדי להוכיח שהוא מסוגל להילחם ולנצח את המין הנשי. מקסימו אוהב ספורט, במיוחד לרכוב על סוסים, לשחות ולנהוג במכוניות מירוץ. מקסימו לא מפחד משום דבר ושום דבר לא יכול לגרום לו לבטל את תוכניותיו או לשנותן. הוא מתעב עבודה, וגם לא עושה אותה. אין איש שמעניש או מחנך אותו. הוא פועל רק על פי אגו. הוא אוהב להשתעמם ולא לעשות דבר, ואין לו שום כוונה להקים משפחה. אם יש דבר שמקסימו הכי לא רוצה בעולם הוא להרגיש מחוייב כלפי מישהו או משהו, מה שמקשה ומכעיס אותו כשהוא מגלה את האחריות שנפלה עליו הקשורה למשפחת פריצנוולדן ועל האחריות שקיבל על הילדים. הוא מוכן לעשות הכל כדי להתחמק מן המחוייבות הזאת ולנסות לבטלה. הוא מנסה להסיר ממנו כל אחריות שקשורה לעניין. הוא אדם שהדברים היחידים שחשובים בעיניו הם בגדים יוקרתיים וחדשים, אוכל טוב ונשים יפהפיות. הנשים איתן הוא יוצא הן תמיד שחקניות, דוגמניות או נשים בעלות יופי רב. כדי להצליח לפתות את הנשים ולהשיג את מבוקשו, הוא מציב למשימה את כל המשרתים והעובדים באחוזתו – יש את האחראיים על המוסיקה, שדואגים למוסיקה כמה שיותר רומנטית, יש את אלו שאחראיים על הארוחות המפתות ויש את אלו שאחראיים על ליצור את האווירה האירוטית. הוא אחד שתמיד מחזיק ביד בקבוק יין מהחברה הטובה והאיכותית ביותר. מקסימו כמעט נהרג צעיר, אך פדריקו הציל אותו מדריסה, ונהרג במקומו.

בוניז'ה

חבר ילדות של פדריקו. הוא תמיד היה שאפתן ומשאלת ליבו הייתה להשיג כמה שיותר כסף, ולא משנה מה הדרך. הוא נהיה לרופא ותחום התמחותו הוא כגניקולוג, המטפל בנשים בזמן שהן בהריון. הוא רע ומוכן לעשות הכל כדי להתעשר ולהיות מהמעמד העליון. הוא נותן למללה ודלפינה להשפילו, העיקר שלא ייאבד את המירוץ אל מטרתו. כשפדריקו מבקש ממנו להיות האחראיי על "הריונה" של דלפינה, בוניז'ה לא מהסס לשנייה לשקר לו, והכל כדי להתקרב אל חלק מהכסף שתירש דלפינה בהתחתנה עימו. הוא עוזר לה לזייף את ההריון ועושה הכל כדי שפדריקו לא ייגלה את האמת, על מנת שייתחתן עם דלפינה והיא תהיה בעלת ההון. הוא שותף לכל המזימות של דלפינה ומללה, תמיד בתמורה לכסף. הוא מעוניין להתחתן עם מללה רק כדי להוציא ממנה את כספה. למרות שהוא מתנהג ברשעות ובחמדנות, הוא לרוב מתנהג בטיפשות ובפזיזות ולא פעם הוא מפשל או פותח את פיו כשלא צריך. חררדו צ'אנדו, נולד ב - 26 ליוני 1970. בשנת 1999 שיחק בסדרת הטלוויזיה המצליחה "שכנים טובים" ומאז שיחק במספר סרטי קולנוע מצליחים. לאחר קריירת קולנוע מרשימה הגיע אל "פלוריסיינטה" בעונה הראשונה ועקב דמותו המוצלחת המשיך גם לעונה השנייה בתפקיד יותר מרכזי.

../images/Emo12.gif טובב.. אתה מוזרר..../images/Emo87.gif

בחיים שלי לא ראיתי מישהו שאוהב לראות התעללות ובעד הרעות בטלוויזיה... מוזר
בכל אופן אתה יכול להמשיך לקוות כי פלור תתחתן ותהיה הכי מאושרת בעולם בסוף! ומללה ודלפי יקבלו את מה שמגיע להן!!!

Stephenie

New member
חח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo210.gif

מאמי

אני אוהב את הרעות בגלל שהטובות תמיד מנצחות וזה מעצבן בגלל זה אני אוהב תרעות בכול טלנובלה תמיד הטוב מנצח והרוע תמיד מפסיד וזה מעצבן אותי בגלל זה עברתי לרעות ואני מת על דלפינה ומללה וגם בסדרות אחרות אני מעריץ את חוליטה ותרסיטה קנטנטנות ואת סמדר וורדה לחיי האהבה ואת סול פילר בלן פרננדה וסברינה המורדים ברור לך? זהו אני אוהב תרעות ומי שלא מוצא חן בעינייו שיפוץ חזק חזק ויעוף מהפורם מיד כי ממש לא אכפת לי

roni93

New member
חחח

דווקא אני אוהב לפעמים שהרעים מנצחים אבל לא בפלוריסינטה! ואני מתגעגעה לפלור!!!! הלוואי שתיהיה עונה 3!!!!!!

למעלה