באמת?
אומנם עלה אחוז הבגרות, מימי אלי לנדאו ונכון שאין קסם להפוך את הרצליה לעיר מובילה בערי השרון-אך לא ייתכן שב-5 שנים האחרונות עלינו רק מדרגה אחת! עם כל הכבוד לגב' גרמן והשקעתה בנושא החינוך, החינוך לא השתנה מי יודע מה! וזאת אני יודע מניסיון אישי. גרמן יכולה לתת את כל התקציב לחינוך, אך עם לא תהיה מחשבה ורק להוסיף עוד כסף, שום דבר לא יישתנה. עם כל התקציה האדיר בנושא החינוך, הסבר לי איך יש כה הרבה קיצוצים? כדוג': כיתות מב"ר (שגרמן רצתה לסגור), מרכזי הלמידה בעיר שמספקים לימודים לילדים רבים שאינם יכולים לשלם למורה פרטי, כמעט נסגרים, אני עובד באחד כזה בעיר, שהמשאבים שלנו מוגבלים מאוד ואנו צריכים למצוא פתרונות יצרתיים מאוד... האם להוסיף תפקידים באגף החינוך עוזק משהו: יש ר' אגף, מנהלת מח' חינוך, מנהלות יחידות, קבס"ית, מנהלת שח"ר, ומנהלת זו ומנהלת זו-עם כל התפקידים המנופחים באגף אף אחד מהם לא עוזר לתלמידי עירנו?![ אנא ממך אל תחשוב שאם אתה חבר בועדה את יודע הכל? (גם אני לא יודע דברים במערכת החינוך)-קח ממני טיפ צא לשטח (כמוני) ולמד על מערכת החינוך בעיר וחקור ואז תבין רבות, זה שאתה חבר בועדת החינוך (כאן אני מברך אותך שאתה רוצה לתרום),כל מה שאומריםלכם בישיבות נכון... דרך אגב, אם ביריה גרנות הייתה מ"מ היו"ר של גרמן, אני מבין איך הפכה הועדה לועדה שהיא כיום! גם את תפקידה בעירייה היא הפכה לבית-קברות... לגבי טובה רפאל, השבוע אני נפגש עמה ואוכל לתת דעתי עליה ותפקודה. בוקר טוב,