פליזזזזזזז

toty22

New member
פליזזזזזזז

תעזרו לי בבקשה... יש לי מיני דיסק ואני רוצה להקליט מהמחשב דרך כבל USB שמעתי שיש חיבור כזה.. אם משהו מכיר אז בבקשה תודההה

weird dust

New member
איזה דגם של מיני דיסק יש לך

במיני דיסקים החדשים אפשר לחבר כבל יו אס בי ולהקליט פנימה דרך תוכנה אם זה סוני חדש זה נימצא בצד ימין בצד וי עליו ציור של הסמל של יו אס בי אם זה ישן אז אין (בשביל לבדוק איזה דגם מאחורה יש פתקית לבנה וכתוב שם את הדגם)

uppercut

New member
../images/Emo8.gifיאללה תפסיק להבין בכל דבר>>>

מהבחינה הכי חיובית שאפשר אל תפגע או משו (ואל תפסיק לעזור. הפורום הזה לא היה אותו דבר בלי הזה שמבין בלי שיהיה לו בכלל איפוד
)

weird dust

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

אני ממשיך בנתיים לעזור לא לדאוג אני שמח שאני יכול לעזור לאנשים.

uppercut

New member
אין בעד מה אבל יש לי רעיון.>>>

תקנה אי-פוד. עכשיו. אל תדחה את זה. ואל תדאג אני גם כמוך, נגיד תראה כמה זמן לוקח להגיע להחלטה איזה איפוד לקנות אבל יאללה די כבר נמאס לי אני בוחר וזהו, למה אתה לא קונה?

weird dust

New member
אני רץ לפי השמועות

אני כמו כל ישראלי לא פרייאר ואם אני יודע שבקרוב מאוד יצא עוד דגם אני יעדיף לחסוך עוד כסף (כמו שכולם זוכרים, וחסר למי שלא, ב25 יש לי יום הולדת) ואז אני יקנה את הדגם ההוא, החדש.

weird dust

New member
יש שמועות

זה רץ שבוע כבר. מסך צבועוני, 60 ג'יגה, בטח יותר אפשריות לקריאת יותר מ1000 קיבצי טקסט יותר זמן בטריה בטח וכ'ו.

uppercut

New member
מבחינתי:

20 gb נראה כמו טונות, נחמד שיש מסך צבעוני אבל לא לתמונות עד שלא יהיה וידאו זה לא יעניין אותי, ולא נראה לי שבעתיד הקרוב יהיה זהו, מבחינתי זה סתם בזבוז.

למעלה