פליזזזזז עזרה

פליזזזזז עזרה

תגידו משהו יודע את שווי הבית של ג'סטין המתוק והמאמי? בבקשה תענו ...

RJlake

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

תלוי אזיה בית. יש לו איזה ארבע אם לא יותר.... המחירים נעים בין 10 ל-15 מיליון אם לא יותר!!! (זה מה שאמרו לפחות בתוכנית שעשו עליו בVH1...ׂ מקווה שעזרתי....

I LOVE JT

New member
אני עונה!!

אז ככה אני יודעת בדיוק.. יש לו שני בתים שלו אחד באורלנדו ששווה 1.3 מיליון דולר וזה בעצם היה הבית הראשון שהוא קנה בגיל 17.. והבית השני כמובן נמצא בלוס אנגלס (איך לא לכל מפורסם יש שם בית חחח..) והוא בסגנון ספרדי והוא שווה 8 מיליון דולר מקווה שעזרתי נ.ב. חג שמח!!!

I LOVE JT

New member
חחח כן אהה..

פשוט אני כל מעריצה אותו שאני כבר אובססיבית אליו חח אני יודעת אפילו באיזה שעה הוא נולד ובאיזה יום בדיוק..אני יודעת איך קוראים לספר שלו מה לא.. כמה נעליים יש לו מי הכיאורגרף שלו..תשאלו ואם אני יודעת אני יענה חחח :)

RJlake

New member
חחח מי צריך את ג'סטין שיש לנו אותך?

חחחח עכשיו אני יודעת למי לפנות שיש לי שאלה... אגב כמה זמן את מעריצה אותו?

jt fan

New member
../images/Emo12.gif

קיבלת מאה בבוחן הג'סטין היומי
מאיפה הידע הזה
כל הכבוד. כאילו,גמני יודעת מה שם הכוראוגרף [המושלם
] של ג'סטין..[מורטי קדוקה..
אפשר לראות אותו מאחורי הקלעים של הטור של ג'סטין וכריסטינה,ובפאנק'ד] אבל לדעת מה שווי כל בית שלו זה... זה.. זה וואו

jt fan

New member
למעלה מ450 זוגות...

כולל כל דגם של איר ג'ורדנס שיצא עד היום.

MrJTsGirl

New member
או קיי לא ביגי

גמני יודעת המוווווווון על ג'סטין (אם יש לכם ספק-אסק מיכל חחח) אני מעריצה של אן סינק וג'סטין כבר אמממ... אני סוגרת שנה רביעית פותחת את השנה החמישית של האהבה שלי אליהם :] אתם יכולים לשאול גמותי הכל עליו :] ד"א מיכל שלחתי לך הודעה בחופש שיש לי ספיה חדשה אז סידרתי את כל מה שהיה בישנה ומצאתי פוווווול חומר של ג'סטין קטן... לשמור לך אותו או לא?!? שנה טובה :]

jt fan

New member
לשמור לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifלשמור לי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifברור../images/Emo70.gif

[נעשית פה הקפצההה] לינוי
תשמרי לי תשמרי לי תשמרי לי ג'סטין הקטן=
אההההההההההההההה תשמרייי לייייייייייייייי =]] חג שמיייח
ו.. תשמרי לי

jt fan

New member
אהההה וגם..../images/Emo9.gif

לינוי יודעת עליו הכללל חח ממש הכל
וחשבתי שזאת תהיה השנה השישית של הסגידה אליהם לא

למעלה