פליזזזז - תעשו לי סדר!

באאבו

New member
פליזזזז - תעשו לי סדר! ../images/Emo101.gif

למרות שהבטחתי לעצמי שבפעם הבאה שאני פותחת הודעה, אני מודיעה על הריון (איזה אמונות טפלות עוד נמציא??
) בכל מקרה, אני קוראת פה הודעות שלכן, ומנסה להתרשם מהפרוטקול של כל אחת ואחת. אני משתגעת מהשמות של ההורמונים האלה.. שאלתי כבר פעם גם את הרופא שלי, מה ההבדלים בין כל דבר ודבר, והבנתי ממנו שהכל בעצם אותו דבר. אז: לנוחיותכם (אלק..) מצ"ב טבלה עם מושגים בסינית.. אנא, פרטו, הסבירו ונמקו עבורי את כל אחד מהם: פרט לאיקקלומין, פיוריגון וכוריגון - אותם אני מכירה מנסיון... ------------|----------------------------------------------------| המושג | תיפקודו ואופן הסנפתו | ------------|----------------------------------------------------| ------------|----------------------------------------------------| דקא ארוך | | ------------|----------------------------------------------------| יש גם קצר?? | | ------------|----------------------------------------------------| איקסי | | ------------|----------------------------------------------------| פרגונל | | -----------------------------------------------------------------| גונל F | | -----------------------------------------------------------------| וכמובן... כמו תמיד.. עכשיו שכחתי את כולם.. אז, אנא! שכל אחת תזרוק את מה שהיא מכירה, ונעשה התפקדות להורמונים האלה... (מקווה שהטבלה יצאה טוב..)
באבו

יובל@

New member
באבו יקרה, אני מצרפת לך לינק

למילון מונחי פוריות מוואלה ( ותסלח לי נועם@בת היקרה). יש שם הסברים על כל מונחי הפוריות. אני מקווה שזה יעשה לך קצת סדר בראש. ואת יתר המידע בטוח תקבלי מבנות הפורום.

נועם@בת

New member
יובל אין על מה לסלוח

אני הכנסתי את הלינק לקישורי הקהילה. אין לי שום בעיה להפנות לוואלה
ובטח לא לשושי והתלתל שלה. נועם

נועם@בת

New member
הורמונים סדר ובלאגן ../images/Emo88.gif

רק לא הבנתי בשביל מה הטבלה- בטח רצית שנמלא אותה
דקא ארון- דקאפפטיל 3.75. מיועד לדיכוי ההיפופיזה, ולמניעת ביוץ ספונטני. מוזרק בזריקה חד פעמית לשריר , ביום ה21 למחזור (כשבוע לפני תחילת טיפול) או ביום ה2 למחזור (מיד בתחילת הטיפול). דקא קצר- דקפפטיל 0.1 . מיועד כנ"ל. ניתן בזריקה תת-עורית יום יומית, החל מהיום ה21 (שבוע לפני טיפול) או היום השני- עד יום זריקת הכוריגון. איקסי- מיקרומניפולציה, תהליך בו מזריקים את הזרע לתוך הביצית בהפרית מבחנה. פרגונל, גונל F ואחרים. נועם

לילך2*

New member
גם לי יש קצת בלאגן ...

אז לפי מה שהבנתי , הפעולה והמטרה של דקא ארוך/קצר זהות לאלו של סינרל שמסניפים ? אם כן, אז למה להסניף ? זה ממש מבחיל ... ותודה לבאבו שהעלתה את כל השאלות שרצו גם לי בראש, כל פעם שקראתי את ההודעות שלכן ...

יעל@

New member
לילך

על פי מה שהבנתי עם ההסנפה יש יותר שליטה על תהליך הדיכוי, ועל כן זה עדיף. מה עוד שזה פחות דקירות.

נועם@בת

New member
על כל אחת החומרים משפיעים אחרת

עלי דקא ארוך השפיע "טוב מידי" עד ששבעה ימי זריקות לא הצליחו לשכנע את השחלות שלי לעזות משהו, והטיפול הופסק. הוחלט לעבור לבוסרלין (בהסנפה) ורק אחרי שנשברתי לגמרי מתופעות הלואי של הבוסרלין עברתי לדקא קצר. דוקא ההסנפה היתה לי נוחה. לא הגעיל רק דפק את המוח באופן בלתי הפיך. יש כאלה שמעדיפות להסניף מאשר לקבל שתי דקירות ביום
חוצמזה, לכל רופא יש את החומר המועדף עליו שהוא נותן כברירת מחדל. נועם

לילך2*

New member
איך זה דופק את המוח ?

יש לי כאבי ראש נוראיים , נראה לי שזה קשור להסנפה. חוץ מזה - זה עושה לי בחילה כי מרגישים את הטעם בגרון. אולי אני מסניפה חזק מדי ? אין לי כבר כוח לכל התהיות וה"אם" וה"אולי"... א ו ף !!!

יעל@

New member
לילך

גם לי היו בחילות, כי לפעמים החומר קצת עובר לפה, וזה מר ומגעיל. מקווה כי זו הפעם האחרונה.

נועם@בת

New member
אין יותר מידי

הלחיצ המשחררת כמות קבועה. החומר יכול לגרום לצריבות, בחילות, סחרחורת, ועוד. לי הוא גרם הפרעה קשה בריכוז ובזכרון. בעיה שלא עברה בעצם עד היום- 10 חודשים אחרי סיבוב הבוסרלין האחרון שלי ( יש שיפור, אבל זה בהחלט לא זה). אצלי זאת כנראה הקצנה של תופעות לואי, אבל היא בהחלט לא נעימה. כל אחת מגיבה אחרת. נועם

למעלה