פליזזז זקוקה נואשות לעזרה

פליזזז זקוקה נואשות לעזרה../images/Emo53.gif

אני מפורום תרומה והתנדבות רכזת משפחות שם. אנחנו עושים יום הלדת בתרומה לילדה ממשפחה במצוקה. ביום שלישי הקרוב נחגוג לה בדרום תל אביב במתנס. הילדה בכיתה ה' ונורא מבקשת ד'י גיי מישהו שירקיד את החבר'ה של הכיתה. אני קצת חסרת אונים לא יודעת מהיכן לארגן לה. אולי מישהו מכיר איזה נער שיוכל לסייע לנו? היום הלדת משעה 17 עד שעה 19 פליז תעזרו לי לשמח את הילדה. השגנו תרומות לאוכל שתיה וכל השאר רק נתקענו עם התקליטן. לא מחפשת תקליטן חתונות או בר מצווה, סתם אפילו נער נחמד שיודע לשים מוזיקה טובה לילדים ויעביר להם את האחר הצהריים בסבבה וריקודים. יודעת שיש הרבה נערים שמתקלטים אז אשמח אם מישהו יוכל לסייע לי. תודה

dj kobkob

New member
יש לי רק בעייה קטנה

אני משכיר ציוד כי עדיין לא קניתי ואין לי להביא כסף לציוד

אבל לא צריך ציוד מספיק מוזיקה טובה

זה לא חתונה. אם יש לך מערכת ומוזיקה טובה לדעתי זה מספיק. לא צריך הגברה ורמקולים ותאורה של אירועים. סתם בידורית לשים מוזיקה טובה.

דור דקל

New member
נועה

ציוד = מערכת... אם תוכלו להשיג מערכת כלשהיא אני בטוח שתוכלי למצוא מישהו באתר שישמח להתנדב (בעבר כבר פנו אלינו בעניין דומה והייתה הענות יפה)

5 סיגלי

New member
שלחתי לך מסר כולי תיקוה אם מישהו יו

יוכל לעשות טוב לילדה שמעולם לא חגגה יום הולדת תודה סיגלי

dj kobkob

New member
אני צריך רק 17 אני ישמח לעשו את ה

מסיבה יש לי תאורה והכל אני אוהב להתנדב אנשים תעזרו זה חשוב אני ינסה לארגן בפחות כסף

dj kobkob

New member
אני ממש יעשה מאמץ ל

עזור אני מרגיש שאני חייב אם מצאתם מישהו ואתם צריכים תאורה או משהו צרו איתי קשר אני פה בפורום

Sunlight Theory

New member
לתקליטנים המעוניינים ללמוד

אני אתן שיעור מלא (מבנה השירים , המכשירים והכלים שבהם , ביט מיקס , עבודה עם אקוולייזר ואפקטים) כפול למי שיתן יד בדבר ויעשה את המסיבה המדוברת . * השיעור הכפול בעלות של 250 ש"ח ינתן בחינם . בהצלחה באירגון והמשך שבוע נעים!

dj izik

New member
אני מוכן לעזור לך

אני מוכן לעזור לך אם את רוצה אני אשמח לקבל ממך תשובה

קובי שולחת לך מסר עם טלפון שלי

אשמח אם תיצור איתי קשר ואם זה עלות שלמ 150 ש"ח אנחנו נשים. צור קשר בהקדם איתי. תודה

Sunlight Theory

New member
מצטרף להערכה

כל הכבוד קובי ואיציק , אתם עושים מעשה מדהים , כן ירבו כמוכם .

dj kobkob

New member
אני שמח לעזור תמיד אה ולנועה

איפה זה נמצא בתל אביב שכונה וכתובת

למעלה