פליז אנשים אני אוהב אותכם תחזירו את דידי לירו

לאקאלי

New member
פליז אנשים אני אוהב אותכם תחזירו את דידי לירו

פליז אנשים אני אוהב אותכם תחזירו את דידי לירושלים אני מיתחנן הריטינג שלכם גם יעלה יותר פליזזזזזזזזזזזזזז

אם בא לך לישמוע דידי לוקלי.

אז תאזין לערוצים שמשדרים אותו. רוב הירושלמים אוהדי ביתר ועמדי הוא הבוס הבילתי רישמי של מועדון המעריצים. ולכן טוב לנו איתו. ושאלעד ישאר לעד!! מתים על אלעד. איזה ניצחון לביתר סחטאן ברק יצחקי גול מטריף!!!

מה קשור ביתר ירושלים ואלעד עמדי????????????.

אלעד עמדי הוא סתם חקיין שמחקה את דידי הררי אני מתפלא עלייך את נראית לי בחורה נבונה חכמה לא מתאים לך לדבר שטויות לא ניראה לי שיש עוד הרבה כמוך שחושבים ככה ומקווה שבקרוב ב"ה דידי הררי יחזור לרדיו ירושלים או שיפתרו לשנינו את הבעיה ויפתחו עוד רדיו איזורי בירושלים ככה לא נצטרך לשמוע בכלל רדיו ירושים אפילו לא ברכב ...תלמדי ממני אם פעם הייתי שומע רדיו ירושלים עד שעה 14.00 היום אני לא שומע בכלל אלא שומע רדיוס 100FM הרבה יותר טוב אחלה מוזיקה ובשעה 14.00 כמובן עובר לדידי הררי הגדול מכולם ומה נישאר להגיד שדידי הררי יחזור לירושלים ואלעד עמדי יחזור לשעות שהיו לו לפני כן 16.00 - 18.00 אמן כן יהי רצון

pagaz122

New member
הקנאה הורגת !!! לא חבל..אלעד עמדי הרבה יותר..

אלעד עמדי הרבה יותר מעניין ,רענן ,מצחיק ,עדכני (ומגניב!!) לטעמי ולדעתם של עוד המון אנשים שאני מכיר... הוא סימפטי ואהוב בעיני רוב תושבי ירושלים ולעוד אלפים שלא גרים בכלל באזור ,התוכנית קלילה וכיפית עם טאצ' מדהים של הנחייה של בחור צעיר ומוכשר עד מאוד (וירושלמי)!!!!! אז "קינדר" או איך שקוראים לך ,יש לי שאלה ,אם כל יום אתה עובר לשמוע בדיוק בשתיים את - "דידי הררי ה....." איך אתה בדיוק יודע איך אלעד משדר ? ומה התוכן בתוכנית ? ואם אתה לא מאזין לרדיו ירושלים אז מה בדיוק אתה עושה בפורום של רדיו ירושלים ? מעט חומר למחשבה !!!!!!!! הקנאה וצרות העין היא בעיה של העם שלנו וחבל ,חבל ,חבל ,במקום לפרגן לדברים חדשים ומוצלחים לך תשמע את ה"דידי הררי" (המאוס) שלך ותשאיר לכל אחד כאן להחליט מה טוב בשבילו.....אז שלום חבר ולא להתראות !!!! ולעזאזל תחליפ\י את ה"ניק ניים" למשהוא יותר בוגר !!!! (כמו שלי ,חחחחחחח)

דידי הוא ה-מלך של הרדיו!! זו עובדה!!

אין על דידי לא משנה מה יגידו וכמה ינסו להשתיק אותו המאזינים שלו לא טיפשים בשביל לדעת מה עושה להם טוב בצהריים והמאזינים שלו נאמנים לו כבר יותר מ-10 שנים.. וזה כ-400,000 אלף מאזינים מדי יום!! אלעד עמדי יכול רק לחלום על מספר כזה.. הוא לא מגיע ולא יגיע אפילו לשמינית מזה.. ואתה "פגז" שמענו עליך כבר.. "הקנאה וצרות העין היא בעיה של העם שלנו וחבל חבל חבל" מה קרה? דידי מאיים עליכם בענק אז אתם לא יכולים להתמודד עם זה?? בגלל זה אתם יורדים עליו?? המאזינים של דידי ימישיכו להיות נאמנים לו גם בעוד שנים ואתה יודע מה רדיו ירושלים ובמיוחד אלעד עמדי יעשו בעוד כמה שנים? יאכלו את הלב!! וירוצו לחפש אחר המאזינים שלהם. לשעבר!! ואני באמת לא אתפלא אם אלה שיורדים על דידי זה אלעד בעצמו.. גם כן חצי מהצוות של רדיו ירושלים שקוראים לעצמם "חברים של דידי והצוות".. ראינו.. ממש חברים לתפארת..

למעלה