פליז פליזז מישהו יכול למצוא לי תמונה של טוני!!?!!? אני לא מוצאתת..
P python 4 New member 13/4/04 #7 עכשיו כשהתעוררתי מהעילפון הקצר אפשר לבקש את התמונה הזו בלי הכיתוב? אוייייייייייי... טוני..... שמת כבר לפני המון המון זמן.
עכשיו כשהתעוררתי מהעילפון הקצר אפשר לבקש את התמונה הזו בלי הכיתוב? אוייייייייייי... טוני..... שמת כבר לפני המון המון זמן.
צ צהובון 1 ויחיד New member 14/4/04 #10 ולי בריטני ספירס מזכירה את טרישה (לפחות בתמונה הזו ) עושה רכבת הרים עם שרה-ג'סיקה (ומי אלו הבנים? אנחנו אמורים להכיר אותם?)
ולי בריטני ספירס מזכירה את טרישה (לפחות בתמונה הזו ) עושה רכבת הרים עם שרה-ג'סיקה (ומי אלו הבנים? אנחנו אמורים להכיר אותם?)
ה הרמוניקה New member 14/4/04 #11 וניקי מזכירה את מיס פיגי...../images/Emo68.gif מיס פיגי מ"החבובות" כמובן... השאלה היא מי הקרמיט שלה? ויקטור או בראד?
וניקי מזכירה את מיס פיגי...../images/Emo68.gif מיס פיגי מ"החבובות" כמובן... השאלה היא מי הקרמיט שלה? ויקטור או בראד?
י ים כחול New member 14/4/04 #12 צ"אאאאאאארמי ../images/Emo25.gifתודה../images/Emo13.gif זה הטוני שאני אוהבת ... עצוב שהוא נעלם ובא אהבל במקומו ... עכשיו גם מייגן צריכה להעלם ואני אהיה רגועה .
צ"אאאאאאארמי ../images/Emo25.gifתודה../images/Emo13.gif זה הטוני שאני אוהבת ... עצוב שהוא נעלם ובא אהבל במקומו ... עכשיו גם מייגן צריכה להעלם ואני אהיה רגועה .
T The Abbott Girl New member 14/4/04 #13 תמונות של טוני הקודם ../images/Emo72.gif כנראה שאף אחד באמת לא שמע פה על הגלריות של הפורום!!! כי שמתי שם הרבה תמונות של טוני הקודם (או לפחות 17...) ממש כאן
תמונות של טוני הקודם ../images/Emo72.gif כנראה שאף אחד באמת לא שמע פה על הגלריות של הפורום!!! כי שמתי שם הרבה תמונות של טוני הקודם (או לפחות 17...) ממש כאן
A alma26 New member 15/4/04 #15 אני דווקא שמתי לב שבתמונות האלו הוא מזכיר את אמיר פיי גוטמן אתם לא חושבים?
י ים כחול New member 15/4/04 #17 אבוט גירל ../images/Emo140.gif לא ידעתי שיש גלריות ... הגיע הזמן שאציץ שם המון תודה