פליז צריכה את דעתכם לפני שאני משתגעת

שירז2302

New member
פליז צריכה את דעתכם לפני שאני משתגעת

היי לכולם,

אמא שלי קיבלה החזר כלשהו על ביטוח הרכב שלי ובגלל שהביטוח היה על שמה היא קיבלה את הצק על שמה ואז היתה צריכה להחזיר לבעלי ולי.
הסכום של הצק היה 1007. בעלי מבקש שאמא שלי תעשה לנו העברה של 1007.
לי זה נשמע חולני 1007?? כאילו מה 1000 לא הגיוני ? מדובר פה על 7 שקלים ?!
כמובן שלאמא שלי לא אמרתי את דעתו. אותי זה הוציע מדעת! מה דעתכם?? האם אני מגזימה? או שהוא באמת לא שפוי?1

A לוןA

New member
נו? איפה הדרמה?

שיגיד לה מה שהוא חושב ושהיא תעשה מה שהיא רוצה
אם היא תעביר 1007 - מה טוב
אם היא תעביר 1000- תגידי לו שאת מתנגדת שיבקש את 7 השקלים הנוספים, נקודה.
&nbsp
יש פה כנראה בעיה יותר רצינית- של א. למה הוא מתקטנן איתה ו-ב. למה זה מחרפן אותך עד כדי כך.
&nbsp
אני יכול להגיד לך שבין אבא שלי לאחותו היו יחסים נהדרים, והם היו קונים אחד לשניה מלא דברים (אבא שלי טס הרבה לחו"ל וקנה לה בדיוטי והיא קנתה עבורו דברים שהיה צריך ממקום העבודה שלה) וההתחשבנויות בינהם לא היו ברמת השקלים אלא ברמת האגורות. כששאלתי אותה, אחרי שהוא נפטר, למה זה (היא הראתה לי צ'ק שהוא כתב לה על 552.43 ושאלתי למה לא 550 וזהו) היא אמרה שהוא לא רצה להיות חייב ולא שיהיו חייבים לו אפילו אגורה. זה עשה את הבקשות שלה ממנו ושלו ממנה הרבה יותר קלות (סתם סיפור שקשור בנושא, לדעתי בסיפור שלך יש משהו עמוק ולא פתור)

TatyBar

New member
מסכימה עם שינוי

לא הוא צריך לבקש. זו אמא שלה. היא צריכה לבקש.
אבל לא לבקש את המספר, אלא לשאול אם היא יכולה להעביר את הכסף לחשבון שלהם.
זהו.
בלי לנקוב במספר.
ואז - כמו אלון. אם מעבירה 1007 אז סבבה. אם 1000 אז ממש ממש ממש סבבה גם. ממש לא להתעקש.
אם הוא מתעקש אז זה נשמע כמו סימפטום למשהו אחר שהוא טעון לגביו.
ואם נותנת מזומן - אז 1000.

1precious1

New member
תחליטי באיזה צד את, זה הכל

אם את בצד של בעלך וחשוב לך להיות בחזית אחידה איתו מול שאר העולם, גם שהשיקולים שלו נראים לך לא תמיד נכונים, אז באותה מידה מה הבעיה להחזיר צ'ק או העברה בנקאית על 1007 ולא על 1000?
אם מדובר על להחזיר את הכסף במזומן זה באמת מטומטם לבקש 1007, אני חייב להודות.
אם את בצד של אמא שלך ובא לך להתנצח ולהתכסח עם בעלך על שטויות כאלה, אז תריבי איתו על זה שהוא מתעקש על 1007 ולא על 1000.

mayconet

New member
היי

לא כדאי להשתגע כל כך מהר.
אני מניחה שלא מדובר על ה-7 שח, אלא שהם רק ביטוי של הרבה
מחשבות ורגשות שלך.
יש לך כנראה עניינים לא פטורים עם בעלך, בעיקר בנוגע לאמא שלך.
נסי להבין למה זה קשור, לפני שאת מתרגזת...
בהצלחה

משהו מסתתר מאחורי ה-7 שקלים

כנראה שזה לא הכסף אלא העיקרון שעומד מאחורי זה. בעלך מתנהל בצורה כזו גם עם אנשים אחרים? יכול להיות שיש לו משהו נגד אמא שלך וזה סתם קטנוניות?
&nbsp
אני לא הייתי מתרגשת ואומרת לו שאם הוא רוצה שהיא תעביר עוד 7 שקלים-שהוא ידבר איתה בעצמו. יש לי הרגשה שהוא לא ימהר לעשות את זה.

שרון 337

New member
פרפרי,, כול הכבוד לך !!! תשובה טובה ופרקטית .

ומקווה שהשואלת תהיה מספיק נבונה,ופחות רגשנית,
ותיישם את הצעתך הטובה.

למעלה