פליז שזה יעלה...
ע עמיתוש New member 8/9/02 #2 יייייססססס!!!! אוקיי... סרטון פרסום לפורום (כן זה אני, הילד הקורא והבלתי נקרא.. ). הצעות שיפור יתקבלו בתנאי שהם לא יעלו את גודל הקובץ, כי זה ממש על הגבול. מקווה שאהבת עידן! עמית...
יייייססססס!!!! אוקיי... סרטון פרסום לפורום (כן זה אני, הילד הקורא והבלתי נקרא.. ). הצעות שיפור יתקבלו בתנאי שהם לא יעלו את גודל הקובץ, כי זה ממש על הגבול. מקווה שאהבת עידן! עמית...
O Outlast New member 8/9/02 #4 חח... נחמד! את ´חברי הפורום´ אי אפשר לקרוא, ולדעתי זה מיותר. התמונות (של האגדות ושל ´אגדה עירונית´) מאוד מפוקסלות. אני לא מהמבינים, אז לא לשאול אותי מה לעשות.. אהבתי מאוד את אלאדין על השטיח, אתה ציירת? זהו, סחתיין על היוזמה...
חח... נחמד! את ´חברי הפורום´ אי אפשר לקרוא, ולדעתי זה מיותר. התמונות (של האגדות ושל ´אגדה עירונית´) מאוד מפוקסלות. אני לא מהמבינים, אז לא לשאול אותי מה לעשות.. אהבתי מאוד את אלאדין על השטיח, אתה ציירת? זהו, סחתיין על היוזמה...
I Idan91 New member 8/9/02 #5 מקסים! בכל פעם שאני רואה סרטון חדש שאתה עושה, אני תוהה לעצמי איך אתה יודע לעשות את הדברים האלה... אז תודה על ההשקעה, ממש יפה!
מקסים! בכל פעם שאני רואה סרטון חדש שאתה עושה, אני תוהה לעצמי איך אתה יודע לעשות את הדברים האלה... אז תודה על ההשקעה, ממש יפה!
ע עמיתוש New member 8/9/02 #6 כמו שחששתי... תיקנתי את הדברים שאמרתם ועכשיו זה שוקל 275 קילו בייט! אךךך, זה הורג אותי ההבדלים הקטנים האלה... הקובץ ממקודם שקל 242, ונלחמתי כדי להגיע לזה, ועכשיו אני פשוט לא מצליח.. יש לכם רעיון? ? עמית המיואש..
כמו שחששתי... תיקנתי את הדברים שאמרתם ועכשיו זה שוקל 275 קילו בייט! אךךך, זה הורג אותי ההבדלים הקטנים האלה... הקובץ ממקודם שקל 242, ונלחמתי כדי להגיע לזה, ועכשיו אני פשוט לא מצליח.. יש לכם רעיון? ? עמית המיואש..
O Outlast New member 8/9/02 #7 אולי תנסה בפורום פלאש או משהו בסגנון, אני פשוט לא מבינה ~כלום~ בדברים האלה...
M Meijen Shaggy New member 8/9/02 #8 יפה מאוד!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif יש כמה הצעות לשיפור (רקע ורוד.. ), אבל בסך הכל סרטון מדהים!!
יפה מאוד!!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo15.gif יש כמה הצעות לשיפור (רקע ורוד.. ), אבל בסך הכל סרטון מדהים!!
H HoNeY14 New member 8/9/02 #9 טוב מאוד!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אם זה גדול מידי אז אתה יכול להוריד את חברי הפורום כי גם לא רואים טוב כל כך וגם זה לא ממש חשוב
טוב מאוד!../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif אם זה גדול מידי אז אתה יכול להוריד את חברי הפורום כי גם לא רואים טוב כל כך וגם זה לא ממש חשוב